Pensionsspecialist med særlig interesse for PAL og PBL

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Pensionsspecialist med særlig interesse for PAL og PBL

Virksomhed: Nordnet

Vil du være en del af en nordisk fintech-virksomhed, hvor opsparing og investering er drivkraften?

Nordnet søger en kollega med stor kompetence inden for pension og lyst til at tage en vigtig rolle i forhold til at være vores lokale ”go to” person i forbindelse med spørgsmål omkring PAL og PBL.

Du skal også være dygtig til at lytte, knuse problemer og optimere processer i forbindelse med håndtering af kundesager, og yde kundeservice i verdensklasse.

Jobbet

I Pension Operations DK er vi inklusive dig, 8 kompetente specialister på pensionsområdet. Vi håndterer alle former for ekspedition af vores kunders pensionsordninger fra oprettelser, overførsler og udbetalinger til indberetninger og betaling af PAL, PBL og AMB. En stor del af dette arbejde foregår i samarbejde med vores centrale enheder i Stockholm.

Vi søger en selvstændig og struktureret kollega, som er klar til at tage et stort ansvar og hvis servicegen altid skinner igennem på e-mails og på telefonen, så vores kunder får den bedste behandling. Det er en forudsætning, at du har en stor viden inden for pensionsområdet. Har du erfaring med at samarbejde med IT, er det et ekstra plus.

Arbejdsopgaverne

 • Håndtering af alle operationelle opgaver i forhold til pensionsordninger.
 • Give vores kunder en god og professionel service via telefon og e-mail.
 • Løbende holde dig opdateret på pensionsområdet, produkterne, vores værktøjer og informationsmateriale.
 • Vidensdeling med kollegaer er vigtigt, så vi hele tiden kan forbedre os.
 • Bidrage til IT udvikling inden for pensionsområdet.
 • Optimere processer, som kan forbedre kundeoplevelsen.

Det forventes også, at du engagerer dig i vores lokale projekter og bidrager med gode idéer til, hvordan Nordnet kan blive endnu bedre.

Passer vi sammen?

Omfavner du ansvar og er du fuld af gåpåmod, og ser du muligheder frem for begrænsninger, så er det et rigtig godt udgangspunkt for et samarbejde med os. Du skal have entreprenørånd gemt i dig samt have viljen til at påvirke forretningen og til at udvikle dig. Vi forventer at:

 • Du har stor kompetence inden for lovregler på pensionsområdet.
 • Du har lyst til at tage en rolle i samarbejdet med IT.
 • Du arbejder selvstændigt og effektivt – ingen opgave er for lille eller stor for dig.
 • Du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet.
 • Du agerer hurtigt og overholder deadlines.
 • Du trives i et travlt og dynamisk miljø.
 • Du er flydende i dansk skrift og tale og har et godt niveau i engelsk, som er vores koncernsprog.
  Det er også en fordel at kunne forstå svensk, da hovedparten af vores ansatte i Nordnet er svenskere.
Shortlist rekruttering til Nordnet logo

Om Nordnet

Nordnet DK er en filial af Nordnet AB. I Dk sidder vi 40 engagerede kolleger der er Nordnets ansigt ud ad til.
Nordnet er en digital bank for investering og opsparing, som dækker Sverige, Danmark, Finland og Norge. Med fokus på brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at opfylde målene for deres opsparing.

Læs mere om rekruttering, karriere og rekrutteringsproces hos Nordnet
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.