PHP/Laravel lead udvikler til cloud applikation

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

PHP/Laravel lead udvikler til cloud applikation

Virksomhed: Kontainer A/S

Vil du gerne arbejde med nyeste teknologier og en langsigtet løsning? Så er du måske den PHP/Laravel lead udvikler vi søger hos Kontainer A/S.

Som lead udvikler hos Kontainer vil du, i samarbejde med vores anden lead sætte kursen for udvikling af vores platform, i tæt samarbejde med det resterende udviklingsteam (6 i alt), projektleder, designer og forretningsudviklere.

Kontainer har eksisteret siden 2001, men platformen blev i 2019 skrevet om fra bunden.

Vi gør brug af følgende backend teknologier: PHP, Laravel, s3, Elasticsearch, Docker, Kubernetes, MySQL samt Lumen til microservices for at distribuere forskellige opgaver balancere store trafik loads. Frontend er udviklet i React. Vores målsætning er at hjælpe hinanden og kode i høj kvalitet, så platformen forbliver stabil og nem at vedligeholde. Alle ændringer og tilføjelser bliver gennemgået i peer code reviews, før de kommer til test.

Kontainer er markedsførende DAM system (Digital Asset Management) og PIM (Product Information Management). Systemet er cloud-baseret og alle kunder kører på samme platform. Kunderne tæller bl.a. Bolia, Bahne, Jeudan, ATP, Universal, Århus Kommune, Københavns Universitet, Kræftens Bekæmpelse, Inwear, Aida, Kähler, Sony Music + 200.

Kontainer er i rivende udvikling både i og udenfor DK med et ambitiøst roadmap af ny funktionalitet og løbende refaktorering samt et mål om altid at være den bedste DAM og PIM platform på markedet.

Vi sidder i lækre lyse lokaler i Studiestræde i København K og har et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø, hvor din faglighed værdsættes.

Hvem er du?

 • Du har minimum 4 års erfaring med PHP
 • Du har relevant uddannelse i programmering
 • Du har stor erfaring med PHP framework(s), kender til MVC, Laravel og gerne Elasticsearch
 • Du har erfaring med sql optimering, database strukturer og komplekse software løsninger
 • Du har arbejdet professionelt med web/software udvikling i minimum 3 år
 • Du følger med i nyeste tendenser og er nysgerrig
 • Du kan byde ind med idéer og løsninger og er ikke bange for at stille spørgsmål
 • Du tænker sikkerhed og tests ind i løsningerne

Vi tror på videndeling og derfor vil du trives bedst, hvis du er parat til at sparre fagligt med dine fagligt dygtige kollegaer. Det forventes, at du i dit arbejde er grundig, omhyggelig og struktureret. 

Vi kan tilbyde:

 • Et job hvor din faglighed værdsættes
 • Et uhøjtideligt og rart arbejdsmiljø med søde, erfarne og engagerede kollegaer
 • Indflydelse og ansvar på opgaveløsningen
 • 37 timers arbejdsuge eller deltid med flekstid uden overarbejde med frokost m.m.
 • Attraktiv lønpakke og pensionsordning
Shortlist Talent Acquisition rekruttering til Kontainer.com

Om Kontainer A/S

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale