Plantealvskonsulent til DLG Holstebro

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Plantealvskonsulent til DLG Holstebro

Virksomhed: DLG

Du kommer ind i et stærkt vinderteam, hvor du sammen med produktchefen og de øvrige salgskonsulenter står for salg til landbrugssektoren i Midt- og Vestjylland. Her vil du overtage en god portefølje af eksisterende kunder, som du skal pleje gennem kompetent og værdiskabende rådgivning, samt skaffe nye kunder via proaktivt og opsøgende salg og rådgivning af blandt andet såsæd, gødning, planteværn og relaterede produkter til planteavlere.

I jobbet bliver du en del af en af Danmarks største virksomheder, hvor der er styr på tingene, ordnede forhold og rigtig gode udviklingsmuligheder internt. Der lægges stor vægt på uddannelse og udvikling, samt støtte af din videre karriere – også hvis du på et tidspunkt ønsker at prøve kræfter med et nyt arbejdsområde. De gode karrieremuligheder på tværs af organisationen afspejles også i den høje medarbejder anciennitet.

Shortlist Rekruttering til DLG logo

Om DLG

DLG-koncernen er et af Europas største grovvareselskaber og er ejet af de danske landmænd. Fra at være et rent dansk andelsselskab har vi på halvandet årti udviklet os til en international koncern med selskaber i 18 lande. I 2019 havde vi en omsætning på 50 mia. kr., og er dermed én af Danmarks største virksomheder målt på omsætning. Ca. 60% af DLG’s omsætning kommer fra Tyskland, der er vores største marked.

Læs mere om Rekrutteringsproces og karriere hos DLG
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.