Privatrådgiver

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Privatrådgiver

Virksomhed: Spar Nord

Privatrådgiver til Spar Nord Solrød Strand – hele byens bank

Spar Nord er hele byens bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af. Og når det går godt i byen, giver vi igen til forenings- og kulturlivet via lokale sponsorater og donationer fra Spar Nord Fonden. Det, synes vi, giver god mening.

Hos Spar Nord i Solrød Strand har vi en ledig plads på holdet. Hvis du har de rette kompetencer, masser af drive og er den bedste hvor du sidder i dag, tilbyder vi et skifte til Solrød Strands bedste privathold.

Om jobbet – porteføljen står klar til dig

Du får en eksisterende kundeportefølje, som er spændende, alsidig og med mange muligheder bl.a. indenfor bolig, pension og investering.

Og fordi du er dygtig til at fastholde dine kunder gennem ordentlighed og tillid, tiltrækker du også nye kunder til din portefølje. Dette fordi din kompetente rådgivning gør, at kunderne naturligt henviser til dig i deres netværk.

Du er en succes i jobbet, når du yder proaktiv rådgivning i samspil med bankens specialister, og du formår at spotte de gode forretninger uden at gå på kompromis med den gode kundeoplevelse.

Et hold af dygtige kundemedarbejdere giver støtte i dagligdagen, så du kan koncentrere dig om kunderne.

Hvad kan Spar Nord tilbyde dig?

  • Du bliver en del af et kompetent og engageret hold af kolleger, der er kendetegnet ved et stærkt samarbejde og vindermentalitet
  • Stor frihed til at tage et personligt ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen
  • En god introduktion i jobbet, hvor du lærer arbejdsgange samt kunder og kolleger at kende

Hvem er du?

For Spar Nord er det afgørende at du er udadvendt og giver et godt førstehåndsindtryk, da det er det samme kunderne skal opleve. Herudover motiveres du af at skabe langvarige relationer og er nysgerrig på kundernes behov og drømme for fremtiden.

Desuden ønsker vi af vores nye kollega at du:

  • Som person er konkurrencelysten og ønsker at vinde kunderne til banken.
  • Er en holdspiller, der bidrager til en social og uformel kultur i en afdeling, hvor man udvikler hinanden gennem konstruktiv sparring.
  • Har erfaring med rådgivning af privatkunder og har kompetence og lyst til screening af kunder, så du bruger din tid på de kunder, hvor der er grundlag for et godt samarbejde.
  • Er god til at bevare overblikket, få prioriteret og overholde aftalte deadlines.
  • Har en bankfaglig uddannelse og certificeringerne på plads.

Om afdelingen 

Spar Nord i Solrød Strand består af 6 kompetente og ambitiøse medarbejdere, der er kendetegnet ved vores stærke relationer til kunderne, vores evne til at skabe gode forretninger samt et godt socialt fællesskab i afdelingen.

Vi ånder for det lokale og involverer os i, hvad der sker i Solrød Strand og omegn. Vi betragter derfor os selv som hele byens bank.

Shortlist rekutteringspartner for Spar Nord bank-min

Om Spar Nord

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale