Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Privatrådgiver til Handelsbanken, Køge

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Privatrådgiver til Handelsbanken, Køge

Virksomhed: Handelsbanken
By:

Vi søger en engageret privatrådgiver, som brænder for at rådgive kunder og lave forretninger. Du får selvstændigt ansvar for en eksisterende kundeportefølje, hvor der er gode muligheder for at lave nye forretninger inden for både bolig, investering og pension.

Vores markedsområde rummer fortsat et særdeles interessant potentiale for yderligere vækst på privatområdet, hvor vi i fremtiden ønsker at vækste og udbygge vores markedsandele.

Køge er en spændende by i rivende udvikling med mange spændende privat- og erhvervskunder. De næste 10 år står Køge by foran nogle store udviklingsprojekter med bl.a. nyt supersygehus, udviklingsprojektet Køge Kyst samt den nye jernbane til København, der vil reducere rejsetiden mellem Køge og København til 22 min. Boligmarkedet udvikler sig positivt, og der er mange nye tilflyttere til byen, hvor de bedste selvfølgelig skal være kunder i Handelsbanken.

Vi bor i nye og attraktive lokaler med en synlig og central placering midt i torvebyen. Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team på 3 kollegaer, hvor vi sætter ansvarlighed, team-ånd og fleksibilitet højt.

Udviklingsmuligheder
Du får et spændende job, hvor du kan udvikle og dygtiggøre dig – det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Du vil opleve en stor grad af velvilje til fortsat kompetenceudvikling, og du bidrager selv til, hvordan du bedst vedligeholder og udbygger din viden.

Kompetenskrav

Du er en selvstændigt arbejdende privatrådgiver med et højt fagligt niveau. Du er ambitiøs og trives med, at der stilles høje krav til dig. Du brænder for at tale med kunder, og er ivrig efter at lave nye forretninger. Kvalitet og service på højt niveau er en selvfølge for dig. Det er ikke nødvendigvis et krav, at du har mange års erfaring, da vi nok skal støtte dig undervejs. Hvis det lyder som noget for dig, så kan vi tilbyde en arbejdsplads med stor faglighed og et stærkt sammenhold.

Vi forestiller os, desuden at du:

– Du er forretnings- og kundeorienteret, ambitiøs og fagligt veluddannet
– Din tilgang til tingene er præget af faglighed, og du er stærk i din rådgivning
– Du trives med at skabe resultater, og kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag
– Du tænker og agerer proaktivt, og går gerne forrest
– Du er en teamplayer, er fleksibel og har gode samarbejdsevner

Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale