Privatrådgiver til Handelsbanken, Slagelse

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Privatrådgiver til Handelsbanken, Slagelse

Virksomhed: Handelsbanken

Privatrådgiver til Slagelse

Til Handelsbanken Slagelse søger vi en rådgiver, der har erfaring og stor lyst til at bidrage til filialens arbejde. Filialen udvikler sig godt, og der er et stort potentiale for at styrke den positive udvikling.

Som erfaren privatrådgiver i Handelsbanken kommer du til at arbejde i en bank med en enkel og decentral forretningsmodel, der har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Ambitionen er altid at levere en hverdagsservice i verdensklasse. Det betyder, at du vil få gode muligheder for at vedligeholde og udbygge din i forvejen stærke faglighed inden for hele privatområdet.

Om dig

  • Du er faglig stærk inden for rådgivning af privatkunder
  • Du kan træffe dine egne beslutninger til glæde for dine kunder og banken
  • Du er positiv, ser muligheder frem for begrænsninger og sætter gerne overliggeren højt
  • Du har et smittende humør, er serviceminded og er med dit drive parat til at vise vejen
  • Du trives med at skabe resultater, er proaktiv og kan arbejde selvstændigt
  • Du er en holdspiller, der har øje for såvel detaljer som helhed
  • Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dig, både fagligt og personligt
Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde.Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer og aktiviteter i mange af verdensmest betydningsfulde økonomier.

Ingen nordisk storbank er ratet højere af de internationale kreditvurderingsinstitutter.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.