Privatrådgiver til København, Spk. Vendsyssel

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Privatrådgiver til København, Spk. Vendsyssel

Virksomhed: Sparekassen Vendsyssel

Vores afdelinger i København er i rivende udvikling og oplever en markant kundetilgang. Derfor har vi brug for skarpe privatrådgivere, så vi også i fremtiden kan give vores kunder en personlig rådgivning og de bedste kundeoplevelser.

Du brænder for at rådgive privatkunder og trives i et spændende miljø, hvor kundefokus er i højsædet. Du kommer til at sidder under samme tag som vores erhvervsafdeling og Private Banking afdeling. Det sikrer bred faglig sparring og personlig udvikling, så vi altid kan finde de bedste løsninger til kunderne.

Sparekassen Vendsyssel er en af Danmarks største sparekasser, og det 10. største pengeinstitut. Du får 24 nye kollegaer i København og godt 550 kollegaer i det Nord- og Midtjylland.
I sparekassen har vi ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation. Du vil opleve en meget høj grad af frihed i jobbet – også med hensyn til arbejdstid. Vi skaber en arbejdsdag for den enkelte, der er i balance med familielivet.

Er du ikke bosiddende i København, kan vi tilbyde dig mulighed for at bo i en af Sparekassens lejligheder.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte en af dine kommende kollegaer – de fortæller gerne om hvorfor de har valgt Sparekassen Vendsyssel.

Job og karriere i Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en spændende og udfordrende arbejdsplads. Vi beskæftiger 560 medarbejdere fordelt på 39 lokaliteter.

I sparekassen ved vi, at dygtige og engagerede medarbejderne er vores vigtigste ressource. Det er dem, der hver dag tegner sparekassen og sikrer, at vores kunder får den bedste rådgivning, den bedste service og den bedste oplevelse i hvert møde med sparekassen.

Derfor prioriterer vi medarbejdertrivsel højt. Vores opskrift hedder højt humør, dynamik, uhøjtidelig atmosfære, et stærkt kollegialt sammenhold og en høj grad af personlig handlefrihed.

Vi lægger også vægt på at udnytte den enkelte medarbejders potentiale. Derfor arbejder vi målrettet med medarbejderudviklingssamtaler og handlingsplaner og prioriterer videreuddannelse og vidensdeling højt.

Shortlist rekruttering til Sparekassen Vendsyssel logo

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder. Sparekassen er repræsenteret med 39 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt København og beskæftiger i dag mere end 570 medarbejdere. Af disse er 24 placeret i vores afdelinger i København.
Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.