Privatrådgiver til Spar Nord, Holbæk

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Privatrådgiver til Spar Nord, Holbæk

Virksomhed: Spar Nord

I Spar Nord Holbæk ved vi, at medarbejdere der trives, også leverer de bedste resultater. Vi vægter derfor både det faglige og det sociale, når vi skal have nye kolleger – og nu er der en ledig plads på holdet til den rigtige.

Som en del af vores team, ønsker vi os en udadvendt kollega, der stortrives med at etablere stærke kunderelationer, og bringe sig selv i spil – og dermed bidrage til fortsat positiv kundetilgang i Spar Nord Holbæk.

Du bliver en del af et kompetent og ambitiøst hold bestående af 30 kolleger. Vores afdeling er kendetegnet ved, at vi har et rigtig godt samarbejde. Vi er ordentlige i vores måde at skabe forretninger på, og det har bl.a. gjort, at vi til stadighed får mange nye kunder.

Proaktiv tilgang og udadvendt af natur:

Du vil få tildelt en portefølje af privatkunder, som du skal evne at rådgive og fastholde, ligesom du naturligvis forventes løbende at udbygge denne: Vi modtager dagligt henvendelser fra potentielle nye kunder, og en del af dine arbejdsopgaver vil derfor også bestå i at screene og afholde møder med potentielle nye kunder. Det er selvfølgelig en forudsætning, at du har en bankfaglig uddannelse og erfaring, og at du i dag er en af de dygtigste og bedste på din nuværende arbejdsplads.

Kompetent og Ambitiøs, Nærværende og Ordentlig

Som person arbejder du struktureret, så du bevarer overblikket. Desuden ønsker vi af dig, som vores nye kollega at du:

  • Har et højt energiniveau, hvor du bidrager med godt humør på holdet.
  • Har stærke kompetencer og appetit på yderligere personlig og faglig udvikling.
  • Motiveres i din proaktive rådgivning og i dit salg, hvor et af omdrejningspunkterne er ”Det gode kundemøde”.
  • Har lyst til at ”sætte i gang” og bidrage til kundevendte aktiviteter.

Til gengæld tilbyder vi dig som vores nye kollega:

  • En travl og motiverende hverdag med stor indflydelse på hvordan du tilrettelægger din dag.
  • De bedste kolleger hvor samarbejde og høj faglighed er i højsædet.
  • En arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi lægger stor vægt på at møde kunderne i øjenhøjde.
  • Støtte i din personlige og faglige udvikling og altid plads til at lave sjov!
  • Et job med plads til begejstring og mulighed for at sætte fingeraftryk på både de små og store linjer.
Shortlist rekutteringspartner for Spar Nord bank-min

Om Spar Nord

I Spar Nord tøver vi ikke med at fremhæve vores medarbejdere. For det er medarbejderne, der gør forskellen i kundernes hverdag. Med 70 lokale banker ca. 1.500 medarbejdere, arbejder vi hver dag med at rådgive og servicere bankens 395.000 kunder. Spar Nords vision er at skabe landets mest attraktive bankkæde – for medarbejderne, kunderne og aktionærerne. Vi har i 2019 lavet et flot på 1.059 millioner kroner før skat og vækster fortsat.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.