Privatrådgiver til København Rådhuspladsen, Spk. Vendsyssel

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Privatrådgiver til København Rådhuspladsen, Spk. Vendsyssel

Virksomhed: Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel’s afdeling på Rådhuspladsen i København er i rivende udvikling, og igennem de seneste år har rigtig mange kunder valgt dem som pengeinstitut. De er ikke færdige med at vokse, så derfor søger vi en privatrådgiver til Sparekassen Vendsyssel, som har lyst til at være med på en succesfuld rejse og deltage aktivt i den fortsatte udvikling.

Du skal, ud over at være en faglig stærk rådgiver, kunne udvikle både din egen og afdelingens kundeportefølje. Du har fokus på den gode kundeoplevelse, du er proaktiv og arbejder struktureret med din portefølje og har altid kalenderen booket 14 dage frem.

Du skal være klar til at bidrage med dine værdier, dele dine erfaringer, påvirke hverdagen med god energi samt medvirke til et godt kollegialt og fagligt miljø. Du motiveres af at skabe resultater sammen med dine kollegaer.

Du kommer til at sidde under samme tag som erhvervsafdeling og Private Banking afdeling. Det sikrer bred faglig sparring og personlig udvikling, så der altid kan finde de bedste løsninger til kunderne.

I sparekassen er ordentlighed i højsædet både over for kunder og medarbejdere. Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen. Sammen skabes en arbejdsdag for den enkelte, hvor der er balance mellem arbejds- og familielivet.

Er du ikke bosiddende i København, tilbydes du en mulighed for at bo i en af sparekassens lejligheder.

I afdelingen er der 21 medarbejdere, og sammen med deres regionale supportgruppe foregår alt lige fra rådgivning til ekspedition og produktion tæt på kunderne. Sparekassen har fokus på den gode kundeoplevelse og de nære relationer.

Shortlist rekruttering til Sparekassen Vendsyssel logo

Om Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er en særdeles velkonsolideret garantsparekasse med over 148.000 kunder fordelt på 39 afdelinger med mere end 570 medarbejdere.

Sparekassen Vendsyssels mission er, med udgangspunkt i vores markedsområde, at tilfredsstille behovet for kapitalformidling over for såvel privatkunder som mindre og mellemstore erhvervsdrivende, baseret på kerneværdierne sund fornuft, handlekraft, nærvær og ordentlighed.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.