Proaktiv og energisk skadebehandler til Indbo

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Proaktiv og energisk skadebehandler til Indbo

Virksomhed: UNDO

Undo Forsikringsagentur A/S København

Hos Undo er vores mission at skabe fremtidens forsikringsoplevelse. Vi leder efter en erfaren skadebehandler der vil være med til skubbe grænserne for hvad en fantastisk kundeoplevelse er, i et dynamisk, passioneret og ungt team. Hvis du er motiveret af en vekslende hverdag hvor du i fællesskab med ingeniører, programmører og designere skaber automatiserede, digitale løsninger der wow’er kunder, så kommer du til at elske at arbejde hos os.

Er du vores nye skadebehandler?

Undo er på rejsen mod at skabe fremtidens forsikring. Med Tryg i ryggen forsøger vi at puste nyt liv i industrien og sætte nye standarder for, hvad forsikring skal være. Vi vokser hurtigt, og leder derfor efter en person, der vil være ansigtet udadtil for vores mission, og hjælpe vores kunder sikkert, empatisk og effektivt igennem deres skadesforløb. Samtidig vil du blive inddraget løbende i diverse optimerings- og udviklingsopgaver.

Du har:

 • Minimum 3 års erfaring med skadebehandling fra løsøre/indbo
 • En forsikringsfaglig uddannelse
 • En pragmatisk, men grundig tilgang til arbejdet
 • Et stolt, kæmpe smil på læben når kunden har haft en fantastisk oplevelse
 • Teamplayer-mentaliteten, og er ikke bange for smøge ærmerne op
 • Et højt drive, og evne til at arbejde selvstændigt
 • En interesse i at være med til skabe nye digitale løsninger
 • Behandlet eller har kendskab til genhusning-, simple ansvar- og rejseskader (er et plus)

Hos Undo får du:

 • En stejl læringskurve og får udviklet dit kompetencesæt hurtigt
 • Mulighed for at være på forkant af den teknologiske udvikling – et kompetenceområde der er mere og mere efterspurgt
 • Fladt hierarki og mulighed for at få ansvar hurtigt
 • En arbejdsplads hvor vi er mere familie end kollegaer
 • Et meget socialt og ungt miljø
 • Lækker frokostordning, barista-cappuccino og snacks

Hvorfor Undo?

Undo er et nyt forsikringsagentur med en helt ny tilgang til forsikring, hvor vi tilbyder indbo-, rejse-, og ulykke- og snart bilforsikring gennem vores app. Vi har bygget et digitalt forsikringsselskab op fra bunden og har vores egne forsikringsprodukter, som er udviklet i samarbejde med Tryg.

Vores ambition er at gøre forsikring ekstremt nemt og transparent. Fra købet af forsikringen, undervejs med evt. ændringer til anmeldelsen af en skade – hele kunderejsen sker hurtigt og nemt i vores app.

Hele Undo teamet består af 38 unge, motiverede mennesker, der nyder en uformel og humoristisk hverdag. Vi har kontor i tæt på Operaen på Christianshavn med en dejlig café, masser af sociale events og en energisk stemning til følge.

UNDO og Shortlist Talent Acquisition samarbejde på rekuttering

Om UNDO

Undo er et nyt forsikringsagentur med en helt ny tilgang til forsikring, hvor vi tilbyder indbo-, rejse-, og ulykke- og snart bilforsikring gennem vores app. Vi har bygget et digitalt forsikringsselskab op fra bunden og har vores egne forsikringsprodukter, som er udviklet i samarbejde med Tryg.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.