Projekt Controller

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Projekt Controller

Virksomhed: WWF

Vil du være med til at løse en af verdens største kriser – naturkrisen? Brænder du for at arbejde med projektøkonomi, og er du motiveret for at være med til at sikre, at WWF’s midler bliver brugt til at rede mest muligt natur? Så er du måske vores nye Projekt Controller i økonomiafdelingen.

WWF Verdensnaturfonden søger en engageret og erfaren Projekt Controller, der skal bidrage til at udvikle, økonomiunderstøtte og kvalitetssikre vores voksende projektportefølje.

Vi ser for os, at du har en relevant økonomisk uddannelse som for eksempel kandidat, HD eller tilsvarende, og minimum fem års relevant erhvervserfaring med projektøkonomi. Du har en solid baggrund inden for økonomi og regnskab herunder konkret erfaring med budgetlægning, prognose, regnskabsopfølgning og quality assurance af projektporteføljen.

Du vil få ansvaret for den samlede økonomi på en del af vores mange projekter i ind- og udland, hvilket foregår i tæt samarbejde med projektlederne i de øvrige afdelinger. Du vil blive en vigtig sparringspartner for projektlederne i forbindelse med budgetlægning, quality assurance af projektøkonomien og de kontraktuelle leverancer samt den løbende opfølgning på timeforbrug og omkostninger. Derudover har du ansvaret for at levere økonomisk indsigt på dine projekter i forbindelse med den løbende prognose-proces samt årlige budgetlægning for det kommende finansår.  

I økonomiafdelingen fokuserer vi konstant på at forbedre og udvikle måden, hvorpå vi arbejder. Det er derfor vigtigt, at du kan udfordre og være med til at udvikle vores arbejdsgange, systemer m.v., mens du samtidig har øje for compliance og quality assurance, da WWF altid skal sikre, at donors og WWF’s interne krav altid overholdes.

Du har:

  • Erfaring med projektøkonomi, gerne fra offentligt finansierede projekter (f.eks. Danida)
  • Arbejdet indgående med projektøkonomi, herunder budget, prognose og regnskabsopfølgning
  • Lyst til at have ansvaret for din egen projektportefølje, hvor det er vigtigt at planlægge og overholde deadlines
  • Erfaring med compliance og quality assurance
  • Superbruger af Excel og erfaring med ERP

Vi tilbyder:

  • At du bliver en del af et socialt og ambitiøst fællesskab, hvor vi stræber efter den højeste standard inden for projektcontrolling
  • Et spændende job i en international organisation, hvor udfordringer og ansvar følges ad
  • At du bliver en del af et team på seks kolleger og en CFO, hvor vi har en uformel og venskabelig omgangstone

Du vil referere til CFO, Anders Adrian. Arbejdsstedet er Svanevej 12, 2400 København NV. 

Om WWF

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.