Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Rekruttering af Projektleder for nationale og internationale aftaler til Brobizz

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Projektleder for nationale og internationale aftaler til Brobizz

Virksomhed: BroBizz

Trives du med at styre og koordinere mange opgaver på samme tid? Kan du sætte dig ind i tekniske detaljer? Motiveres du af stor fleksibilitet? Så passer du godt ind i rollen som projektleder for nationale og internationale aftaler hos BroBizz A/S.

Om BroBizz A/S

Vi er en del af Tollingdivisionen under Sund & Bælt Holding A/S. I dag er BroBizz A/S en førende skandinavisk spiller for betaling af bl.a. broer, færger og veje med omkring 1 million bizz og en halv million nummerpladebetalinger. Vi digitaliserer infrastrukturbetaling for trafikanter og gør kundeoplevelsen så gnidningsfri som mulig. Vores mål er at blive en markant spiller på det europæiske marked gennem bl.a. agentsamarbejde.
Du kan læse mere om Tolling divisionen, Brobizz A/S og øvrige selskaber i Sund & Bælt Holding A/S på www.sundogbaelt.dk og www.brobizz.com.

Stillingen og afdelingen

Du bliver en del af Brobizz kommerciel, som er et dynamisk, mindre team. Vi har en uformel tone, godt humør med plads til sparring og videndeling. Samtidig har vi en professionel tilgang til vores opgaver. Brobizz kommerciel har ansvaret for de større erhvervskunder og udvalgte partnere samt de agenter i det internationale marked, som Brobizz har indgået samarbejde med. Vi har en markant rolle i at digitalisere Brobizz forretninger samt udvide vores strategiske markeder internationalt.

Som projektleder vil dine primære opgaver være;
 • Bistå, når vi indgår aftaler med nye operatører, såvel nationalt som internationalt – det sker i samarbejde med vores juridiske partner
 • Projektstyring og rapportering
 • Opbygge viden om forskellige tekniske løsninger
 • Teknisk specialist på Brobizz enheder
 • Ansvarlig for akkreditering af bizz hos nye operatører
 • Deltage i projekter, der vedrører Brobizz enheder
 • Uddannelse af kundeservicemedarbejdere både internt og eksternt
 • Deltage i ad hoc projekter i Brobizz kommerciel

Du får en alsidig arbejdsdag med en stor kontaktflade i og uden for organisationen.

Om dig

Du har erfaring som projektleder – meget gerne med et vist teknisk niveau og en stor interesse for at sætte dig ind i tekniske detaljer. Hvis du har erfaring med at indgå juridiske aftaler på et overordnet niveau, er det en fordel. Da flere af vores samarbejdspartnere er udenlandske, så forventer vi, at du har et højt engelsk niveau i skrift og tale.

Din arbejdsstil er selvstændig og præget af nysgerrighed og lysten til at involvere dig. Du evner at arbejde med både komplekse problemstillinger og med mere rutineprægede opgaver.

Vi lægger bl.a. vægt på følgende evner hos dig:

 • Struktureret, systematisk og med analytiske evner – et godt overblik med skarp sans for de vigtige detaljer
 • En resultatorienteret adfærd med en effektiv, målrettet, proaktiv og struktureret arbejdsstil
 • Projektledelse på projekter, der strækker sig over lange perioder og i forskellige tempi
 • Håndterer flere sideløbende opgaver uden at miste overblikket
 • Prioriterer fordybelsen, når den er nødvendig
 • Føler ejerskab for opgaverne
 • Tager et stort ansvar for at sikre fremdrift i opgaveløsningen
 • Håndterer samarbejdet med tværorganisatoriske og eksterne interessenter
 • Serviceminded approach samt en udadvendt og omgængelig personlighed
 • Gode kommunikationsevner, mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk.

Du tilbydes

Hos os vil du opleve en organisation, hvor der er fokus på den enkelte medarbejder. Vi fokuserer på, at du som ansat tør tage ansvar og udvikle dig som person og medarbejder. Vi prioriterer, at du får den efter- og videreuddannelse og de udviklingsmuligheder, der passer til netop dine og Brobizz’ behov.

Du bliver en del af en stor international organisation, hvor det faglige niveau er højt. Vi har stor fokus på det sociale sammenhold bl.a. gennem flere årlige arrangementer både i dit team og hele organisationen.

Din arbejdsplads ligger centralt i København. Vi tilbyder en lønpakke efter dine kvalifikationer, en fleksibel hverdag med gode vilkår for dig og din familie, sundhedsforsikring og andre personalegoder.

Shortlist rekrutteringspartner for Brobizz logo

Om BroBizz

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Shortlist kandidat-sourcing
Vi sourcer til følgende rekrutteringer

Lad os tage en samtale