Projektleder til Driftsafdelingen, Teknisk Infrastruktur

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Projektleder til Driftsafdelingen, Teknisk Infrastruktur

Virksomhed: Verdo
By:

Kunne du tænke dig at arbejde som leder i en virksomhed med vokseværk og som har en vision om at være et grønt skridt foran – sammen? Så er dette måske jobbet for dig.

Du vil blive ansat i Driftsafdelingen under Teknisk Infrastruktur, der står for drift og vedligehold af 250.000 lyspunkter fordelt over hele Danmark.

Bliv en del af et fagligt velfunderet miljø

Dit hovedansvar vil være at stå for drift og vedligeholdelse af vejbelysning og trafiksignaler i et specifikt geografisk område på Sjælland. Du kommer også til at fungere som bidragsyder til tilbudsgivningen på nye projekter samt stå for mersalg på egne driftskontrakter.

Du vil som projektleder desuden få ansvar for gennemførelse af mindre projekter og opgaver, som dækker alle tekniske produkter til vej- og trafiklys.

Du vil blive en del af driftsafdeling, hvor der er mulighed for faglig sparring med kollegaer på tværs af landet.

Du vil stå som ressource- og budgetansvarlig for egne driftskontrakter, hvilket indebærer ansvar for at sikre rentabiliteten. Som projektleder er du selv ansvarlig for at overholde budgetterne samt kortlægge og styre de nødvendige ressourcer for at udføre opgaverne.

Samtidig kommer du til at varetage ledelsen af opgaver for en gruppe engagerede medarbejdere, herunder personaleledelse af medarbejdere tilknyttet egne projekter.

Du vil hovedsageligt skulle arbejde fra vores kontor i Sorø, men din dagligdag er også ude hos teknikerne i marken på opgaverne. Lejlighedsvis er der møder på andre lokationer i landet og på vores hovedkontor i Randers.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er maskinmester eller har en elinstallatøruddannelse bag dig, gerne med projektledererfaring eller anden ledelseserfaring, men du kan også være nyuddannet. Det vigtigste er, at dit drive er det helt rigtige og du formår at lede dit team til gode resultater ved hjælp af nærværende ledelse og sans for detaljen, særligt økonomien.

Det er nødvendigt, at du har økonomiske forståelse, enten fra tidligere erfaringer eller økonomiske fag eller lignende uddannelsesmæssig relevant baggrund. 

Som person er du en dygtig projektleder, som finder løsninger og ser muligheder, med fokus på at træffe de rigtige beslutninger. Du trives i et fællesskab hvor faglig sparring og en vis uforudsigelighed er en del af hverdagen. Vi ser dig som en struktureret og vedholdende projektleder, der kan prioritere sine opgaver i en hverdag, hvor du trods travlhed bevarer det gode humør og er en empatisk leder.

Som projektleder smitter din entusiasme og effektivitet, og du sikrer at dine medarbejdere, leverandører, kunder og andre interessenter altid oplever god kommunikation fra din side.

Vi går op i din trivsel og udvikling

Du får et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet miljø.

Udover gode og dygtige kollegaer, bliver du en del af en uformel, positiv og involverende arbejdsplads, hvor vi har et stort fokus på vores medarbejders trivsel og engagement. Vi tilbyder desuden forskellige medarbejdergoder såsom; sundhedssikring, indkøbsordning og nogle fælles sociale aktiviteter på tværs af hele organisationen. 

Verdo vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om Verdo

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale