Shortlist-a-JKS-company-Logo

Projektleder til Projektafdelingen, Teknisk Infrastruktur

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Projektleder til Projektafdelingen, Teknisk Infrastruktur

Virksomhed: Verdo

Kunne du tænke dig et job i en virksomhed med vokseværk og som har en vision om at være et grønt skridt foran – sammen? Så er dette måske jobbet for dig. Du vil blive ansat i Projektafdelingen under Teknisk Infrastruktur, der står for nyetablering af trafiksignaler.

Bliv en del af et fagligt velfunderet miljø
Dit hovedansvar vil være etablering af nye trafiksignaler, herunder kommer du til at fungere som bidragsyder til tilbudsgivningen på nye projekter samt stå for mersalg på egne projekter.

Du vil som projektleder desuden få ansvar for gennemførelse af projekter, som dækker alle tekniske produkter til gade- og trafiklys. Du vil som projektleder være en del af vores projektafdeling, hvor der er mulighed for faglig sparring med kollegaer på tværs af landet.

Du vil stå som ressource- og budgetansvarlig for egne projekter, hvilket indebærer ansvar for at sikre rentabiliteten. Som projektleder er du selv ansvarlig for at overholde budgetterne samt kortlægge og styrer de nødvendige ressourcer for at udføre opgaven.

Samtidig kommer du til at varetage ledelsen af opgaver for en gruppe engagerede medarbejdere, herunder personaleledelse af medarbejdere tilknyttet egne projekter.

Du vil hovedsageligt skulle arbejde fra vores lokation i Hillerød, men projekterne som du vil få tildelt, er placeret forskellige steder i landet.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er maskinmester eller har en elinstallatøruddannelse bag dig, gerne med projektledererfaring. Det er dog ingen hindring, at du er nyuddannet, så længe dit drive er det helt rigtige.

Derudover ser vi gerne, at du har økonomiske forståelse, enten fra tidligere erfaringer eller økonomiske fag, du har taget. 
Som person er du en dygtig projektleder, som kreativt og innovativt finder løsninger og ser muligheder, med fokus på at træffe de rigtige beslutninger. Du trives i et fællesskab hvor faglig sparring er en del af hverdagen.

Vi ser dig som en struktureret og vedholdende projektleder, der kan prioritere sine opgaver i en uforudsigelig hverdag. 
Som projektleder smitter din entusiasme og effektivitet, fordi du sikrer at dine projektmedarbejdere, leverandører, kunder og andre interessenter altid oplever god kommunikation fra din side.


Vi går op i din trivsel og udvikling
Du får et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet miljø.
Udover gode og dygtige kollegaer, bliver du en del af en uformel, positiv og involverende arbejdsplads, hvor vi har et stort fokus på vores medarbejders trivsel og engagement.
Vi tilbyder desuden forskellige medarbejdergoder såsom; sundhedssikring, indkøbsordning og nogle fælles sociale aktiviteter på tværs af hele organisationen. 

Verdo vælger Shortlist som rekrutteringsbureau

Om Verdo

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale