Property Manager til Erhvervsteamet hos DEAS

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Property Manager til Erhvervsteamet hos DEAS

Virksomhed: DEAS

Shortlist® søger Property Manager til DEAS i København.

DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab med aktiviteter i hele landet. DEAS forvalter en ejendomsportefølje på mere end 2.200 erhvervs- og boligejendomme, som hovedsagelig ejes af institutionelle investorer, private investorer samt ejer – og andelsboligforeninger. DEAS tæller lige nu + 700 medarbejdere fordelt på forskellige forretningsområder og lokationer.

DEAS søger en Ejendomsadministrator/Property Manager til Erhvervsteamet, hvor du vil blive en nøglefigur i afdelingen ligesom du vil få mulighed for at være en nøglefigur i opbygningen af teamet og kulturen fremadrettet. Du vil få en stor indflydelse i teamet og have en vigtig rolle i at være med til at sætte dit præg på, hvordan vi gør det smartere og arbejdsgangene i teamet. Opgaverne er alsidige og spænder blandt andet fra faktura, kontrakter og tillæg til fællesregnskaber, budgetter og klager.

Du kommer med min. 2-3 års erfaring som Ejendomsadministrator/Property Manager, og er uddannet Ejendomsadministrator. Det er ikke krav, at du har erfaring med Erhverv, men er klart en fordel. Du skal være åben, nysgerrig, dynamisk og vil bidrage positivt til opbygningen af teamet og kulturen. Det er en fordel, hvis du har kendskab/erfaring med Unique Bolig.

Du bliver en del af et Erhvervsteam, der lige nu tæller 3 medarbejdere i Aarhus samt 1 hjemmearbejdende medarbejdere. DEAS tilbyder super gode og fleksible rammer, hvilket betyder at hjemmearbejde i en vis udstrækning også kan tilbydes

Hos DEAS får du

  • et højt fagligt niveau, hvor du får rig mulighed for at udvikle og udfordre dig selv
  • mulighed for at sparre med kolleger, både i dit team, afdelingen og ikke mindst også på tværs af organisationen.
  • gode kollegaer der arbejder godt sammen, og hjælper hinanden.
  • de optimale arbejdsredskaber uanset hvor du arbejder. Arbejder du primært hjemmefra, sikrer vi en hjemmearbejdsplads, der lever op til kravene.

Sammen står vi stærkere

Du bliver en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen med stor viden om alle detaljer af faget. Dine kolleger har altid hjertet med i det, de laver, og kan ikke lade være med at engagere sig i ejendommene.

I DEAS løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo

Om DEAS

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag.

Læs mere om karriere og rekruttering hos DEAS
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.