Regnskabsansvarlig bogholder til Cubus Administration v. Cubus Advokaterne

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Regnskabsansvarlig bogholder til Cubus Administration v. Cubus Advokaterne

Virksomhed: Cubus Administration

Cubus Administration søger en Regnskabsansvarlig bogholder med erfaring fra ejendomsadministration til en spændende og udviklende stilling. Du bliver en del af en spændende og eftertragtet branche, der er nichepræget og i udvikling. Vi er samlet set 10 medarbejdere, hvilket gør vores arbejdsplads dynamisk og med mulighed for at komme ind over mange forskellige ting. Vores organisation er beslutningsstærke og har brug for endnu en handlekraftig medarbejder, der kan rykke og tage ansvar for hele vores regnskabsfunktion.

Hvad skal du lave?

Du bliver en vigtig del af vores sammentømret team, der tilsammen administrerer +110 ejendomme. Du bliver vores go-to person omkring alt, der involverer regnskab. Da vi er et mindre team, kan du også forvente at skulle hjælpe lidt til ved ejendomsadministration af vores ejendomme. Udover dette, er dine opgaver:

  • Regnskab og Revision af vores +110 ejendomme
  • Ansvar for regnskabsmæssige spørgsmål og regnskabstekniske problemstillinger
  • Ledelse af regnskabsassistenter/regnskabsassistenter
  • Ad hoc-opgaver indenfor regnskab og revision.

Hvem er du?

Vi er super engageret og fagligt orienteret, hvilket også er et must hos dig. Din baggrund behøver ikke være specifik, hvilket betyder, at du kan komme med revisions- eller ejendomsadministrationserfaring, eller noget helt tredje. Ydermere sætter vi pris på følgende:

  • Du har min. 10 års erfaring med regnskab
  • Hvis du har erfaring indenfor revision og regnskab af ejendomme, er det en fordel (ikke et krav)
  • Hvis du også har erfaring med ejendomsadministration, er det en fordel (ikke et krav).

Cubus Administration er en del af Cubus Advokaterne og er etableret i 2000.

Shortlist rekrutterer til CUBUS ADMINISTRATION

Om Cubus Administration

Cubus Administration er et administrationsfirma, som varetager administrationen af andelsboligforeninger, ejerforeninger, udlejningsejendomme, gårdlaug m.v. Cubus Administration er et professionelt administrationsfirma, som har eksisteret i en lang årrække. Administrationschef Steen Skals har beskæftiget sig med administration og rådgivning af andelsboligforeninger, ejerforeninger m.v. siden midten af 80’erne. Cubus Administration samarbejder med Cubus Advokaterne, som har tilknyttet 4 advokater, der alle har mange års erfaring med rådgivning og administration af alle former for foreninger.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.