Rekruttering af Regnskabsassistent med controllererfaring til finansbogholderi

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Regnskabsassistent med controllererfaring til finansbogholderi

Virksomhed: Admiral Hotel

Admiral hotel er et af Københavns mest succesfulde og veldrevne hoteller, og rekrutteringsbureauet Shortlist Talent Acquisition søger på Admiral Hotels vegne en erfaren regnskabsassistent, der kan blive en del af successen. Selv sidste år kunne vi både glæde os over en god belægningsprocent og et pænt regnskab. I en sådan grad, at vi har brug for et ekstra hoved: dit

Du er uddannet regnskabsassistent. Du har erfaring med controller opgaver. Du har en god regnskabsforståelse. Er superbruger i Excel og er selvfølgelig detaljeorienteret, struktureret, selvstændig, ansvarsbevidst og god til at tale og skrive engelsk.

(Hvis du oven i hatten har kendskab til Navision samt Lessor løn, så bliver vi meget begejstrede – og har du ikke det, så hjælper vi til, at du får det i en fart.)

Du er mindst lige så glad for at beskæftige dig med mennesker som tal. Du er udadvendt, service minded, humoristisk anlagt og trives med en uformel tone i arbejdsdagen.

Du kommer til at indgå i et lille team, der er fleksible og dækker ind for hinanden. Vi sørger for at du får en grundig oplæring og en travl og sjov arbejdsdag.

Primære Ansvar:

  • Ansvar for finansbogholderiet
  • Forbedring og optimering af vores processer (nye systemer og måder at gøre tingene på)

Hjælpe/assisterer:

  • Assistere med løn (ikke et krav med erfaring)
  • Besvare henvendelser fra gæster
  • Deltage i månedsafslutninger, udarbejdelse af diverse afstemninger
  • Hjælpe økonomichefen med diverse adhoc opgaver

Om Admiral Hotel

176.624 årlige gæster, 366 værelser, 4 stjerner og Travellers Choice Award for 2019 and 2020.

Admiral er et af Københavns mest succesfulde og veldrevne hoteller. Placeret netop der, hvor havet møder byen. Hvor København møder verden og verden møder København. En stor forretning drevet af et mindre hold af dedikerede og dygtige folk. Der sammen skaber en enestående afslappet og professionel atmosfære, som gæster fra hele verden igen og igen vender tilbage til.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.