Regnskabschef med drive søges til Sund & Bælt

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Regnskabschef med drive søges til Sund & Bælt

Virksomhed: Sund & Bælt

Med reference til Sund & Bælts Finance Director får du ansvaret for regnskabsafdelingen, som i dag består af fem medarbejdere. Afdelingen varetager bogføring og regnskab for koncernens selskaber og er et vigtigt fundament for ledelsesmæssige beslutninger

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

  • Ledelse, udvikling af afdelingens medarbejdere
  • Udarbejdelse af internt månedsregnskab samt rapportering
  • Udarbejdelse af årsrapportering for koncernen og tilknyttede selskaber
  • Procesoptimering, herunder udvikling og dokumentation af ERP-processer, samt digitaliserings- tiltag
  • Tilsikre implementering og vedligehold af relevante interne kontroller og regnskabspolitikker
  • Kontakt til revision og andre eksterne parter
  • Planlægning og rapportering af skat, herunder transfer pricing.
  • Samarbejde med den øvrige forretning og sparringspartner for Finance Director og selskabets CFO.

Dig som person
Du er en kompetent leder, der via dit engagement og faglighed spiller en central rolle ift. at få opbygget en best-practice regnskabsfunktion. Du er en synlig leder, som går forrest og med din høje faglighed sikrer du, at funktionen har effektive processer samt dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden. Du er en stærk kommunikator i såvel skrift som tale, og dit engagement smitter af på dine medarbejdere.

Du tager ansvar og er god til at prioritere, ligesom du har fokus på overholdelse af deadlines. Du er selvkørende, proaktiv og kvalitetsbevidst. Du når dine deadlines og sørger for compliance i alle opgaver og processer. 

Din baggrund
Du har en solid teoretisk økonomisk baggrund som cand.merc.aud. eller en lignende uddannelse  kombineret med en baggrund som revisor, gerne fra Big Four. Du har mindst 5 års relevant erfaring.

Du brænder for regnskab, du har en stærk regnskabsmæssig værktøjskasse, inkl. erfaring med koncernregnskaber og konsolideringer, og du trives med at indgå i de daglige aktiviteter sammen med dine medarbejdere.

Du har erfaring med ledelse, og du formår at motivere din afdeling. Du er på forkant med den teknologiske udvikling og ønsker at udvikle regnskabsfunktionen mod mere digitalisering.

Du har en solid systemforståelse og er god til Excel.  Skulle du have erfaring med ERP opgradering i dit tidligere job vil det absolut være et plus, men ikke krav til vores kommende regnskabschef. 

Du tilbydes
Dit primære arbejdssted vil være centralt beliggende på kontoret i København og du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.