Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Regnskabskonsulent til Baker Tilly

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Regnskabskonsulent til Baker Tilly

Virksomhed: Baker Tilly

ER DU TYPEN, DER LYKKES SAMMEN MED DINE KOLLEGER?

Vil du have en dagligdag i en vækstende virksomhed, hvor du får stor indflydelse og stort set selv styrer og prioriterer opgaverne og har ansvaret for dem? Og hvor du samtidig bistår vores
kunder med rådgivning og assistance inden for regnskabsassistance af enhver art samt bogholderi?

Vi har travlt og søger lige nu flere dygtige regnskabskonsulenter, der gerne vil være en aktiv del af vores Erhvervsserviceafdeling i Valby.

Savner du muligheder som fleksible arbejdstider, sparring med mange gode kolleger og mulighed for at præge din dagligdag, kan du nu blive en del af en international rådgivnings- og revisionsvirksomhed, hvor vi har stort fokus på samarbejde, holdånd og en ligefrem tone.

HVORFOR REGNSKABSKONSULENT I BAKER TILLY?

Du bliver en del af Erhvervsservice sammen med 25 kolleger. Vi laver bogføring for alle
slags virksomheder – lige fra enkeltmandskonsulentfirmaet til store virksomheder, som vi bogfører for flere gange om ugen. Dine nye kolleger er en skøn blanding af erfarne, som har overblikket og laver daglig bogføring, og de helt unge, som taster de administrative opgaver.

I Baker Tilly får du samtidig mulighed for at udbygge din faglige viden, da der er rig mulighed for at sparre og videndele med dine kolleger i Erhvervsservice, men også med de andre afdelinger omkring alle aspekterne af de regnskabsmæssige opgaver. Afdelingerne samarbejder på tværs af kunder og på den måde sikrer vi, at kunden altid får den bedste løsning af sin opgave.

Din faglige udvikling og kompetencer vil derfor være i fokus og dine opgaver vil løbende blive tilpasset dit aktuelle erfaringsniveau.

OPGAVERNE

Opgaverne består blandt andet af

  • Bogføringsopgaver af enhver art for vores kunder Momsberegning og -indberetninger
  • Afstemning af balance og mellemregninger Afskrivninger og periodiseringer
  • Review og rapporteringsopgaverVi forestiller os, at du evt. har erfaring fra revisionsbranchen, eller du er måske vant til at afstemme bogføring, eller du har erfaring med komplekse sager fra et større bogholderi.
  • Du ved, hvordan et regnskab er bygget op, kan afstemme bogføringen og kan gennemskue den driftsmæssigt konsekvens ved, at en balance ikke stemmer.
  • Du er vant til at stå for bogholderiet fra A til Z.
  • Du forstår vigtigheden af deadlines og er fleksibel i perioderne omkring deadlines Du forstår et regnskabs opbygning og kan forklare det
  • Du har en generel IT-mæssig forståelse for økonomisystemer og behersker Excel på regnskabsniveau

Vi forventer samtidig, at du er præsentabel, serviceminded og udadvendt, og at du behersker det danske sprog helt uden problemer, såvel mundtligt som skriftligt, og kan lide at og forstår at kommunikere med alle typer mennesker.

Har du et godt kendskab til den nye ferielov, lønadministration samt systemerne Navision og Economic, vil dette være en fordel.

BakerTilly vælger Shortlist Talent Acquisition som Rekrutteringsbureau

Om Baker Tilly

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale