Shortlist-a-JKS-company-Logo

Regnskabsleder

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Regnskabsleder

Virksomhed: Kirkeministeriet

Attraktiv og alsidig stilling som Regnskabsleder

Søger du nye udfordringer på en værdibaseret arbejdsplads og er du mindst lige så glad for at beskæftige dig med mennesker som tal? Så har vi jobbet til dig!

Der er tale om en nyoprettet stilling som Regnskabsleder til en fælles enhed, der laver regnskab og HR. Enheden er oprettet af Holmens Kirkegård og Garnisons Kirkegård, som udbyder regnskab og HR til samtlige menighedsråd i Holmens Østerbro Provsti.

Enheden består af to kontorer, der sammen varetager de regnskabsmæssige opgaver for pt. 11 kirker, 2 kirkegårde, samt Mindelunden, der er en statslig institution på finansloven.

Her bliver du den daglige leder for et team bestående af 5 regnskabsmedarbejdere samt en HR med jura baggrund.

Afdelingen er ansvarlig for regnskab fra a-z, herunder:

 • Bogføring og Fakturahåndtering, herunder kontering
 • Afstemninger, herunder afstemning af bank og andre balancekonti
 • Lønkørsel
 • Opsætning og vedligeholdelse af faktura-workflow
 • Periodiseringer og hensættelser
 • Udarbejdelse af materiale til revisionen
 • Kvartalsrapportering til menighedsråd

Vi forestiller os at du har en regnskabsmæssig uddannelse eller flere års erfaring fra en regnskabsafdeling. Du trives med at arbejde i kombinationen mellem tal og mennesker og har måske ledererfaring fra tidligere. Det er en fordel at du har erfaring med kirkeregnskab, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en solid regnskabsforståelse og har en leder gemt i maven.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • Har lyst til at bruge dig selv og din dag i et meningsfuldt arbejde med stor frihed og selvbestemmelse
 • Har empati og er indstillet på at møde mennesker i en svær tid, da bisættelser og urnenedsættelser også kan være en del af hverdagen
 • Har forståelse for at arbejde med organisationer ledet af et menighedsråd.
 • Er udadvendt, serviceminded, humoristisk anlagt og trives med en uformel tone i arbejdsdagen.

Som udgangspunkt er der tale om en fuldtidsstilling, men med mulighed for deltid for den rette ansøger, såfremt dette ønskes. Ansættelsen er omfattet af den til enhver tid gældende Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK), samt protokollat til organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT om dækning på folkekirkens område.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk. Løngruppe 3, sats 4, løn pr. år 420.394 + kan evt. yderligere aftales et kvalifikationstillæg.

Om Garnisons Kirkegård og Holmens Kirkegård

De to kirkegårde er på ca. 5 hektar hver, beliggende på Østerbro tæt ved Østerport station. Begge kirkegårde er mere end 350 år gamle og blandt de ældst fungerende kirkegårde i København. Til kirkegårdene er der tilknyttet en personalegruppe på 30 faste medarbejdere, heraf 6 i den enhed, du bliver leder for. Disse drives af en bestyrelse som er nedsat af menighedsrådene.

Om Kirkeministeriet

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale