Regnskabsmedarbejder, som brænder for at arbejde med løn, til Sund & Bælt Holding A/S i København

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Regnskabsmedarbejder, som brænder for at arbejde med løn, til Sund & Bælt Holding A/S i København

Virksomhed: Sund & Bælt

Vi søger en ansvarsfuld og selvstændig regnskabsmedarbejder, som brænder for at arbejde med løn og som motiveres af at supportere forretningen.

Du vil indgå i et team på i alt 8 personer, der varetager opgaver for moderselskabet Sund & Bælt Holding A/S, A/S Storebælt, A/S Øresund, Sund & Bælt Partner A/S, BroBizz A/S, BroBizz Operatør A/S, Femern Landanlæg A/S og Femern A/S.

Selskaberne er delt op mellem regnskabsmedarbejderne, og du vil få det samlet ansvar for egne selskaber, herunder lønkørsel for cirka 300 medarbejdere. Samtidig vil du være backup for dine kollegaer.

Koncernen er i gang med implementering af nyt ERP-system fra Dynamics AX 2009 til Dynamics 365. De fleste af koncernens selskaber er i dag overgået til Dynamics 365, mens enkelte selskaber fortsat anvender AX 2009. Du kan derfor komme til at arbejde i begge systemer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Gennemgang, kontrol, beregning og indlæsning af løndata i Lessor Payroll DK (Version 10)
  • Lønkørsel for moderselskabet Sund og Bælt Holding A/S
  • Bogføring og kontering af leverandørfakturaer
  • Opsæt og vedligeholdelse af faktura-workflow
  • Periodiseringer og hensættelse
  • Afstemninger, herunder afstemning af bank og andre balancekonti
  • Udarbejdelse af materiale til revisionen
  • Fakturering til enkelte kunder herunder koncern-intern fakturering

Kvalifikationer og kompetencer

Du har en regnskabsmæssig uddannelse kombineret med minimum 3 års erfaring med løn. Endvidere er det en fordel, hvis du har kendskab til ovenstående arbejdsopgaver.

Som person er du positiv og energisk og medvirker til, at der skabes en god holdånd i afdelingen Du er fleksibel og arbejder målrettet i en hektisk hverdag, uden at gå på kompromis med kvalitet eller deadlines. Du er analytisk og i stand til at træffe selvstændige beslutninger inden for dit ansvarsområde.

Du er løsningsorienteret og ikke bange for at tage fat. Du er god til at kommunikere og trives med en stor kontaktflade både internt og eksternt.

Du har gode IT-kompetencer inkl. kendskab til MS Office-pakken specielt Word, Excel og Outlook. Kendskab til Lessor Payroll er et krav, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Dynamics 365 eller AX 2009.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du får et spændende job i en travl og dynamisk virksomhed, der har fokus på udvikling og på at skabe en attraktiv arbejdsplads med godt arbejdsmiljø.

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.

Læs mere om karriere og rekruttering hos Sund&Bælt
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.