Rekruttering af konsulenter til KPMG’s IGE team

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af konsulenter til KPMG’s IGE team

Virksomhed: KPMG

Shortlist Talent Acquistion rekrutterer konsulenter til KPMG’s voksende IGE – Infrastructure, Government & Energy team. Du vil i rollen komme til at spille en afgørende rolle I KPMGs Advisory team og kommer til at arbejde med de største og mest spændende virksomheder indenfor branchen. Du vil som konsulent komme ud i længere perioder ad gangen, hvor du kommer til at fungere som sparringspartner for både ledelsen og medarbejderne i de pågældende virksomheder.

Du vil i sammenspil med dit team, blive eksponeret for flere forskellige spillere på markedet, eksempelvis Ørsted, Copenhagen Infrastructure Partners og DSB samt indgå i brede projekter omkring økonomi. Opgaverne spænder bredt og alt efter interesse og kompetencer, kunne du sidde med alt fra hardcore finansiel modellering, kvalitetssikring af økonomi, store anlægsprojekter, optimering og digitalisering. Et eksempel på et tidligere projekt er de planlage energiøer, hvor KPMG har hjulpet energistyrelsen med at kigge på egerstrukturen og ligeledes dem som byder på at bygge energiøerne med at konstruere et bud, lave en businesscase og assistere dem gennem processen. KPMG er i stor vækst i Danmark og ligger bland de største indenfor Advisory. Trives du i et dynamisk miljø omgivet af ambitiøse mennesker og med en stejl læringskurve, så har vi måske jobbet til dig.

Shortlist Talent Acquisition er Rekrutteringsbureau for KPMG

Om KPMG

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.