Rekruttering af Monitorerings Specialist til CPH Airports

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Monitorerings Specialist til CPH Airports

Virksomhed: Copenhagen Airports

Vil du være med til at designe og udvikle monitoreringen af Københavns Lufthavnes infrastruktur? Har du interesse for teknologier indenfor event management og monitorering? Kan du se dig selv være med til at sætte retningen i forhold til CPHs monitorerings-strategi og har du lyst til at arbejde med arkitekturen bag vores værktøjer?

Om jobbet

CPH skal have den bedst mulige overvågning af IT-systemer, og vi søger derfor en person, der kan være med til at drive og videreudvikle vores monitorering.

Du får det overordnede ansvar for vores overvågning, mens selve eventhåndteringen ligger ved en ekstern leverandør. Du er sammen med resten af teamet med til at designe og udvikle monitorerings-arkitekturen samt de understøttende værktøjer, sætte overordnede thresholds, lave beskrivelser og hjælpe de mange medarbejdere, som bruger systemerne i hverdagen.

Jobbet spænder over mange forskellige kompetencer og ansvarsområder, og du vil i dagligdagen dels hjælpe med at få den helt rigtige overvågning sat op på servere, applikationer og netværk, men også tage et mere overordnet kig på strategi og videreudvikling. Du vil samarbejde med specialister indenfor infrastruktur og IT-sikkerhed, ligesom du også vil skulle rapportere til interessenter både inden- og udenfor IT afdelingen. 

Du vil indgå i Air Traffic Management teamet, som består af 10 teknikere. Vi er hver især specialiseret inden for nogle få teknologier, men deles også om opgaver, så vi er dækket godt ind på alle områder. Vi påtager os mange spændende udfordringer, som vi altid går til med god energi og godt humør. Du vil blive sat grundig ind i arbejdsrutiner og processer af dine kollegaer.

Dine ansvarsområder

·       Udvikle og vedligeholde moniterings-platformene Opsramp og Nagios

·       Designe og udvikle vores Applications Monitering Performance tool

·       Forventningsafstemme omkring serviceniveau samt styre kapacitet

·       Definere og beskrive hvordan de tekniske teams skal bruge værktøjerne

·       Samarbejde med leverandører ifm. implementering af systemer

·       Samarbejde med vores interne forretningsområder ifm. implementering af monitorering

·       Samarbejde med de forskellige teknologiområder internt i IT

Faglige kompetencer

Du er en IT-specialist, -generalist eller -arkitekt med mange års erfaring indenfor IT-infrastruktur området. Du er struktureret og har erfaring med at arbejde efter ITIL processer. Derudover har du en stor tilpasningsevne og kan arbejde disciplineret – bl.a. når der skal arbejdes på regulerede områder. Har du erfaring indenfor monitorering er det et plus, men det er ikke et krav.

Du kan gennemskue komplekse forretnings- og it-tekniske problemstillinger og har erfaring med en eller flere af disse områder:

 • Konfiguration af overvågningsværktøjer og agenter
 • Linux – vi anvender både Debian, SUSE, Redhat og AIX.
 • Windows – eventlog, thresholds m.m.
 • Automatisering og scripting: Perl, Python, Ansible og/eller MySQL
 • VMware
 • Kubernetes/OpenShift
 • Cloud (Azure og AWS benyttes)
 • Netværk (eks. DHCP, DNS)

Hvem er du som person?

Som person er du ansvarlig og motiveres af at levere høj driftsstabilitet. Du er positiv i din omgang med kolleger – også i situationer med modstand og udfordringer. 

Du kan se dig selv i følgende egenskaber: 

 • Struktureret, selvkørende og pragmatisk i din tilgang til opgaver
 • Nysgerrig, serviceminded og opsøgende
 • Lyttende, åben og interesseret i at lære nyt og dele viden

Du har lyst til at arbejde i et krævende, reguleret, sjovt og til tider hektisk miljø. Vi går langt for at sikre, at IT er en medspiller for vores kolleger, og at passagerer kommer hurtigt og sikkert gennem lufthavnen.
CPH består af mange områder som alle er afhængige af hinanden, så samarbejde og kommunikation er en stor del af hverdagen.

Et dedikeret og kompetent team glæder sig til at tage imod dig!

CPH IT består af ca. 90 medarbejdere, som i samarbejde med en stor mængde leverandører håndterer alle lufthavnens applikationer og systemer. Vi skal forandre og forvandle IT i takt med, at forretningen ændrer sig – drevet af vores vækst og ønske om at være en lufthavn, der ikke er set før. 

Vi har mange spændende opgaver og projekter relateret til at styrke transparens, automatisering og procesoptimering. Du vil blive del af denne udvikling, og du vil få lejlighed til at bidrage direkte til den fremtidige operating model.

Omgangstonen i CPH er uformel og afslappet. De har en god work-life balance, og du kan i høj grad selv planlægge arbejdsdagens afvikling efter aftale med din leder.

CPH Airports Københavns lufthavn bruger Shortlist til rekruttering på specialister og ledere

Om Copenhagen Airports

CPH er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

Læs mere om ansættelses- og rekrutteringsproces hos Copenhagen Airports
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.