Rekruttering af Sales Manager

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Sales Manager

Virksomhed: Gordon Delivery

Hos Gordon Delivery får du muligheden for at være med til at opbygge noget stort i Danmark.

Muligheden er at være med til at forme vores salgsindsats og skabe vækst i et spændende marked, som qua digitalisering er i markant vækst.

Derudover er der mulighed for at få et mindre medejerskab i virksomheden.

Du bliver den første sælger i Danmark og skal dermed være med til at opfinde måden af gøre det på – det vil du gøre i tæt samarbejde med Svenske Salgschef, samt Country Manageren i Danmark.

Gordon Delivery tilbyder last-mile levering af fødevarer til private husstande. Virksomheden startede i 2015 i Sverige og har været i DK siden sommeren 2020. Vi har en stærk teknisk platform, som er rygmarven i vores ydelse. Dertil kommer en masse kølebiler, både egne og eksterne vognmænd. Vi leverer måltidskasser og dagligvarer ud til slutbrugeren. Hvilke vil sige at vores kunder er diverse producenter af måltidskasser samt slutbrugere/kunden der får leveret måltidskasserne/dagligvare. Hvilke vil sige at vi yder kundeservice for dem alle.  

Gordon i Sverige er en veletableret virksomhed med +40 ansatte og mere end 100 egne kølebiler. I Danmark er vi ikke helt så langt, om end vi allerede udfører +80.000 drop til kunder pr. måned. Man vil således betegne os som scale-up, hvilket betyder, at vi skal systematisere eksisterende processer, samtidig med at vi har en ambition om at vokse markant.

Vores forventninger til dig…

Du kommer med mindst 5 års erfaring fra salg og gerne salg fra logistik – fødevarebranchen, hvor du taler med beslutningstagere.

Yderligere må du gerne have interesse for E-commerce og marketing generelt.

Vi ser gerne:

  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • At du er computer vant
  • Skal kunne arbejde selvstændigt og struktureret
  • Skal være god til at samarbejde, da du vil få en bred kontaktflade
  • Tage ansvar for eget arbejdsområder.

Om Gordon Delivery

Vi leverer brancheførende løsninger inden for last-mile-logistik for at give vores kunder konkurrencemæssige fordele, øget forudsigelighed og øget værdi.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.