Rekruttering af Bankrådgiver til Nordea Medarbejderbank

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Bankrådgiver til Nordea Medarbejderbank

Virksomhed: Nordea

Vil du være med til at gøre en forskel i forhold til dine kollegaer i Nordea Danmark? Brænder du for at øge kundetilfredsheden for Medarbejderbankens ca. 8.000 kunder, arbejde med nogle af bankens bedste kunder samt for at lave masser af forretninger? Så læs videre her.

Vi søger lige nu 1 bankrådgiver til privatkunder. I Medarbejderbanken er vi fordelt i 2 teams med location i Aarhus (Orla Lehmanns Alle 3, 8000 Aarhus C) og Roskilde filial . Du vælger således selv, hvilken location, der passer bedst i forhold til din bopæl.

I Nordeas Medarbejderbank kommer du til at arbejde tæt sammen med  engagerede  og kompetente bankrådgivere i et travlt og spændende miljø, hvor du skal være med til at realisere vores kunders drømme og behov.

Vores ambition er at være de bedste, således at vi er det naturlige valg for alle vores kunder/kollegaer. Vi vil være kendt for proaktivitet, empati, gode og relevante løsninger med udgangspunkt i den enkelte kunde. Du vil få masser af muligheder for at lære og udvikle dig.

Om jobbet

I Medarbejderbanken er det vores ambition at være de bedste! Vi er privilegerede af at have nogle rigtig gode kunder, hvorfor det er vigtigt at kunne tilbyde relevante og individuelle løsninger, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov.  

Du motiveres af kundekontakt og den gode rådgivning. Du har et godt blik for, hvordan du skaber værdi for både kunden og forretningen, og du formår at behovsafdække med kunden i centrum.

Du får ansvar for egen attraktiv kundeportefølje, hvor investering og bolig fylder rigtig meget. Du får den oplæring, udvikling og kompetence, der er behov for.

Du bliver en del af et stærkt team, hvor arbejdsglæde og højt humør er en del af hverdagen samtidig med, at vi lægger vægt på at hjælpe hinanden. Vi har høj fokus på kundetilfredshed og på medarbejdertrivsel, og vi vægter et godt socialt miljø meget højt.

Der er masser af fleksibilitet i forhold til arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale.

Dine kvalifikationer

Dine arbejdsopgaver:  

Du har en bankfaglig uddannelse og gerne et par års erfaring som bankrådgiver. Du brænder for kundekontakt, især inden for investering og bolig, og sætter en ære i at levere service og rådgivning i særklasse. Samtidig er det en fordel, hvis du er stærk på det kreditmæssige område.

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Evner at etablere et tillidsfuldt og professionelt forhold til dine kunder
  • Er oprigtigt interesseret i vores kunder og kollegaer
  • Vækker tillid blandt dine omgivelser
  • Tager ansvar for egen udvikling
  • Er kvalitetsbevidst og overholder dine aftaler
  • Er en god og hjælpsom kollega, der kan lide at samarbejde
  • Har en god forretningssans

Shortlist rekrutteringer til Nordea

Om Nordea

Nordea er en ledende finanskoncern i Norden og en af de førende banker i Europa. Vi ønsker at gøre en reel forskel – for vores kunder og de samfund, hvor vi driver virksomhed – ved at dele vores brede ekspertise baseret på 200 års bankvirksomhed.

Vi er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi og er en af de få europæiske banker med en AA rating. Vi er til stede i 19 lande og er en universalbank med en komplet vifte af bankydelser, samlede driftsindtægter på 8,6 mia. euro og samlede aktiver på 554,8 mia. euro i 2019

Vores kultur er vores medarbejder. Kernen i alt, hvad vi gør, er vores fire værdier: collaboration, ownership, passion og courage. Hos os får du en lang række muligheder for at forfølge din passion og udvikle dig i forskellige retninger. Vi skaber et miljø, hvor vores medarbejdere lærer nyt hver dag.

læs mere om Rekruttering og karriere hos Nordea
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.