Rekruttering af Bogholder

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Bogholder

Virksomhed: Gorrissen Federspiel

Har du lyst til at arbejde i et af Danmarks førende advokatfirmaer, hvor hverdagen byder på alsidige og udfordrende opgaver?

Til vores kontor i Axel Towers i København søger vi en dygtig og ambitiøs bogholder. Vi har travlt, og da en af vores bogholdere søger nye udfordringer, har vi brug for nye kræfter.

Om jobbet:

Du vil indgå i afdelingens daglige drift, og få en bred kontaktflade i firmaet, samtidig med at du vil skulle have en vis kontakt med firmaets eksterne relationer på området.

Stillingen dækker over en lang række forskelligartede opgaver i økonomiafdelingen, hvor du selv vil have indflydelse på planlægning af din dagligdag og opgaver indenfor blandt andet:

  • Daglig kontering og bogføring 
  • Afstemning af bank, finans- og sagskonti 
  • Betalinger, primært via elektroniske platforme 
  • Månedsluk, periodiseringer mm
  • Registrering af indbetalinger
  • Tilsvar, afstemning af separate klientkonti og under/over reguleringer
  • Ad hoc opgaver
  • Service over for jurister, sekretærer og Shared Service i relation til sagsbogføring

Om dig:

Vi har en forventning om, at du har mindst 5 års praktisk erfaring med de fleste af ovenstående arbejdsopgaver, gerne fra advokatbranchen, samt mod på at udvikle dig yderligere. Dertil passende teoretisk uddannelse. Du har faglig stolthed og har fokus på kvalitet i det, du leverer. Du er selvstændig og trives i et miljø, hvor vi arbejder med stor frihed under ansvar.

Du sætter en ære i, at alle opgaver bliver løst korrekt, og du har overskud til at hjælpe dine kollegaer i spidsbelastningsperioder. Du har gode samarbejdsevner, deler gerne viden og det er vigtigt, at du sætter en ære i at yde en god service. Det er afgørende at du har flair og interesse for IT. Vi arbejder i Aderant – men forventer ikke at du kender til systemet i forvejen, bare du har lyst til at sætte dig ind i det. Derudover arbejder vi med Microsoft Office og Imanage – og erfaring hermed vil være en fordel.

Vi tilbyder:

• Et attraktivt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og vægt på arbejdsglæde, udvikling og gode samarbejdsrelationer
• En god frokostordning, sundhedsforsikring og forskellige sociale arrangementer
• Central arbejdsplads i Københavns nye vartegn, Axel Towers

Om os:

Hos Gorrissen Federspiel arbejder vi i fællesskab ud fra en vision om, at vi vil være et advokatfirma i en liga for sig. For os betyder det, at vi har de mest tilfredse klienter, som vælger os for vores dybe faglighed og vores ordentlighed. Det betyder også, at vi har de dygtigste og mest engagerede medarbejdere. Det er én af vores fornemmeste opgaver at tiltrække branchens bedste talenter og sikre optimale rammer for, at vores medarbejdere kan trives, udvikle sig og have et spændende og udfordrende arbejdsliv. Derfor er fleksibilitet, udvikling og balance centrale elementer i tilgangen til vores medarbejdere.

Læs mere om Gorrissen Federspiel som arbejdsplads på www.gorrissenfederspiel.com/karriere.

Alle, der har et talent, kan dygtiggøre sig hos Gorrissen Federspiel. Vi vurderer såvel nuværende som kommende medarbejdere på baggrund af deres kompetencer og skeler ikke til social baggrund, kultur, køn, etnicitet, religion, alder, hudfarve eller seksualitet. Vi har og ønsker en mangfoldig medarbejdersammensætning.

Om Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi beskæftiger over 500 medarbejdere, heraf 286 jurister, og vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder. Som firma lægger vi vægt på kvalitet, etik, værdiskabelse, udsyn og holdånd. The extra mile har i mange år været et af vores slogans, og hos Gorrissen Federspiel gælder det både i forhold til klienter og kollegaer – vi vil være ’In a league of our own’.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.