Rekruttering af Business Controller

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Business Controller

Virksomhed: Sund & Bælt

Vil du være med til at etablere og drive de største infrastrukturprojekter i Danmark og brænder du samtidig for at være med i et stærkt yngre team, hvor høj faglighed, udvikling og humor sætter retniningen for din hverdag?

Sund & Bælt driver i dag blandt andet Storebæltsbroen, Øresundsforbindelsen og Brobizz A/S og vi står overfor en række nye mega-projekter. Herunder etableringen af den nye Femern forbindelse til Tyskland og ny havnetunnel fra Kastrup til Nordhavn.

Vi søger efteren en Business Controller som kan træde ind i vores mindre team på hovedkontoret i hjertet af København. Din primære opgave bliver, at stå for controllingen på Femern Landanlæg og dermed sikre at vi kommer i mål med etableringen af anlægget inden for rammen på både tid og økonomi. Her ud over vil du skulle arbejde med controllingen af hele stabsfunktionen i Sund og Bælt og her blive en vigtig medspiller for ledelsen af de enkelte afdelinger i staben. Endelig vil du også skulle assistere med controilling, rapportering og budgettering for vores øvrige forretningsområder.  

Som Business Controller kommer du til at arbejde i et voksende team på 3 medarbejdere. Der er højt til loftet og vi kommer alle med en god portion drive, et fagligt højt niveau og ikke mindst en uformel og ærlig tone.

Jobbet

Du arbejder struktureret med data og skaber transparens i forhold til økonomistyring på flere niveauer. Du har via økonomistyring og controlling overblik over projekterne og de områder du har ansvaret for og kan formidle resultater og status tilpasset forskellige organisatoriske niveauer både internt og til vores tætte samarbejdspartnere.       

Du skal arbejde tæt sammen med mange forskellige kolleger og du vil blive en vigtig sparringspartner for at kunne danne solide beslutningsgrundlag.

Om dig

Du har nogle få års praktisk erfaring fra en lignende rolle og har den teoretiske værktøjkasse i orden. Du har erfaring med projektopfølgning, Cost Controlling, løbende rapportering og har opnået gode resultater i formidlingen af økonomiske data på flere niveauer. Endelig har du en god IT- og systemforståelse, herunder stærke egenskaber inden for Excel og gerne Power-Bi.  

Vi arbejder med nye IT-teknologier, som blandt andet robotteknologi og søger konstant at blive mere effektive med brugen af de nyeste teknologiske værktøjer. Humor fylder i vores hverdag og er med til at gøre Sund & Bælt til en fantastisk og familievenlig arbejdsplads.

Shortlist Rekruttering til Sund&Bælt logo

Om Sund & Bælt

Sund & Bælt er en teknologidrevet infrastrukturvirksomhed, som ejer og driver forbindelserne over Storebælt og Øresund og om nogle år også forbindelsen over Femern Bælt til Tyskland. Vi bidrager dagligt til at øge mobiliteten for de mere end 250.000 kunder, som benytter vores infrastruktur. Sund & Bælts datterselskab BroBizz A/S driver herudover automatiske betalingsløsninger, som tilbyder elektronisk afregning på veje, broer, færger og parkeringsanlæg i Skandinavien. Sund & Bælt har sat en ambition om, at vi skal være bedst til at anlægge, drive og finansiere brugerbetalt infrastruktur, der styrker mobiliteten i Danmark og Europa.

Læs mere om karriere og rekruttering hos Sund&Bælt
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.