Rekruttering af Business Supporter

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Business Supporter

Virksomhed: Kompasbank
Til vores nystartede Business Support enhed har vi brug for dig, der har erfaring med finansielle kunder og som samtidig har en venlig, professionel og fleksibel indstilling.

Vi er et lille team, der har ansvaret for den praktiske håndtering af alle kundeforhold ligesom vi står for den daglige interne support, som blandt andet omfatter støtte til vores dygtige erhvervschefer. Opgaverne er mangeartede og du skal være med til at tilrettelægge de interne arbejdsgange. Vi forventer derfor, at du er nytænkende og ikke er bange for at tage ansvar og hjælpe med praktiske ad hoc opgaver.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med:

  • Ind- og/eller udlånsprodukter
  • Tinglysning af sikkerheder
  • Arbejdet i en middle eller back office funktion
  • Kundekontakt
  • Kontroller og omhyggelighed

Herudover vil det være en fordel, at du har forståelse for kreditprocesser og kravene til at imødegå hvidvask og terrorfinansiering.

Du vil være med til at udarbejde kundedokumenter samt sikring af sikkerhedsstillelse og elektroniske underskrifter. Herudover vil der være opfølgning på eksisterende sager og aftaler. Det er vigtigt, at du har forståelse for kundens samlede oplevelse af og rejse med kompasbank.

Du er motiveret af at være med til at starte en helt ny bank, hvor vi gerne vil gøre tingene lidt smartere og mere effektivt end det vi “plejer”.

Vi har adresse i Trørød/Vedbæk og tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt godt humør og samarbejde.

Om Kompasbank

Kompasbank er som Danmarks nye erhvervsbank etableret i 2021 for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at opnå deres fulde potentiale.

Vi tilbyder finansieringsløsninger og er dedikerede til at gøre det hurtigt og fleksibelt. Det betyder, at vi har skåret alle unødvendige lag fra, som kan gøre finansieringsprocessen langsom og omkostningstung at arbejde med. Kompasbank er nemlig fra start designet som en enkel og digital bank med fuld banklicens, der lettere kan sammensætte gode produkter og services til vores kunder og samarbejdspartnere.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.