Recruitment of Consultants & Senior Consultants

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Recruitment of Consultants & Senior Consultants

Virksomhed: KPMG

Fremtidens digitale økonomifunktion – kom og gør en forskel sammen med os i CFO Service

Har du et digitalt mindset, flair for tal og digitalisering samt ambitioner om økonomiledelse? Hvis det lyder som dig, så forbered dig på at tage det næste skridt i din karriere! 

Vores CFO Service team vokser hurtigt, og derfor er vi på udkig efter nye kollegaer. Vores mål er at hjælpe vores kunder med deres udfordringer og optimere deres økonomifunktion, med fokus på fremtidens digitale økonomifunktion.

I vores team lægger vi vægt på, at arbejdsmiljøet skal være inspirerende, og at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når der er travlt. Vi gør derfor meget ud af at skabe de rette sociale rammer, som f.eks. god stemning på kontoret og sociale arrangementer.

Mod på forandringer

Har du mod på at forandre? Der kan ikke være vækst uden forandringer, og der kan ligeledes ikke ske forandringer uden mod. Dette er kernen af KPMG’s filosofi. Vi giver dig muligheden for at yde dit bedste, og tilbyder mulighed for at styrke og udvikle din ekspertise bl.a. inden for økonomi- og digitalisering. Du får mulighed for at forme, levere og arbejde på en række forskellige projekter inden for CFO-området. 

I CFO Service, får du mulighed for at udvikle dig hurtigt i et komplekst og aktivt arbejdsmiljø. Et af vores primære fokuspunkter er at udvikle vores ansatte og deres kompetencer. Når du bliver ansat i KPMG får du tildelt en performance manager, som vil støtte dig i din udvikling, hvad enten det er i en rolle som specialist eller indenfor økonomiledelse. Som ansat i KPMG får du muligheden for at lære alle aspekter af opgaverne i økonomifunktionen i både den private og offentlige sektor.

Dine arbejdsopgaver kunne være

Assistere økonomifunktionen med daglige opgaver samt finde muligheder for at forbedre interne processer og kontroller f.eks. ved optimering og digitalisering af økonomifunktionen

  • Bistå kunder i at evaluere, forstå, planlægge og rapportere på deres forretning
  • Assistere med at udvikle finansstrategier og designe fremtidens rapportering ved udvikling af modeller og digitale løsninger i tæt samarbejde med vores IT konsulenter
  • Du vil arbejde tæt sammen med kundens medarbejdere og derigennem opnå indsigt i deres forretning

Om dig, vores nye kollega

Vi forestiller os at du har baggrund som controller, økonomikonsulent, revisor eller lignende. Du har interesse for økonomi og solid forretningsindsigt. Du bliver motiveret af problemløsning og optimering, og er nysgerrig efter at lære mere om forskellige industrier. Som person er du ambitiøs, og besidder et digitalt og analytisk mindset.

Udover ovenstående, forventer vi følgende:

  • Du har en kandidatgrad med fokus på økonomi (cand. Merc., cand. Polit. eller lignende)
  • Du har 2-6 års relevant erhvervserfaring
  • Du har stærke kompetencer indenfor MS excel
  • Du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk
  • Du er god til at forstå komplekse problemer
  • Du er forandringsparat og vil gerne arbejde på tværs af forskellige industrier
  • Din personlighed er vigtig for os, da denne rolle er kundevendt – Vi forestiller os, at du sætter pris på at engagere forskellige interessenter omkring komplekse emner, og trives i et miljø hvor du arbejder hårdt, men også har det sjovt


Shortlist Talent Acquisition er Rekrutteringsbureau for KPMG

Om KPMG

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale