Rekruttering af CSR og Compliance Manager

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af CSR og Compliance Manager

Virksomhed: Eva Solo
By:

Rekrutteringsbureau Shortlist Talent Acquisition rekrutterer CSR og Compliance Manager til Eva Solo

​Hos Eva Solo ønsker vi at optræde ansvarligt overfor vores miljø og omgivelser. Derfor søger vi en CSR- & compliance manager med høj integritet, der sammen med vores direktion sætter ambitiøse mål og sikrer, at vi når derhen.

Med dit engagement og drive sikrer du, at beslutningerne bliver implementeret og rodfæstet bredt i organisationen. Du får en meget central rolle og reference til vores Purchase Manager, der er ansvarlig for hele vores supply chain.

For den rette kandidat vil det være muligt at gøre en kæmpe forskel og sætte et markant aftryk på Eva Solo’s arbejde med alle aspekter indenfor Compliance & CSR.

Din rolle og opgaver

De vigtigste ansvars- og arbejdsopgaver bliver:

 • Fastsættelse af ambitiøse CSR-målsætninger i samarbejde med Direktionen, med afsæt i de allerede valgte 3 verdensmål
 • Sikring af cirkulær produktudvikling for øget bæredygtighed
 • Implementering af grønt regnskab/klimaregnskab & CSR rapportering
 • Ansvarlig for FSC-certificering og årlig auditering
 • Sikring af ansvarlig leverandørstyring via Amfori BSCI medlemskab
 • Sikre at vores produktkategorier lever op til lovkrav inden for den relevante lovgivning, herunder certificering, kemilovgivning mv.
 • Monitorere og søge opdateringer på lovkrav og produktstandarder indenfor bl.a. fødevarekontaktmaterialer (FKM), elektriske produkter og møbler
 • Definere testkrav og være vores kontakt til testinstitutter og myndigheder, og du vil samtidig få en særligt vigtig rolle i at drive indhentning og vedligeholdelse af vores dokumentation

Kvalifikationer og erfaring

Vigtigt er det, at du er selvkørende, vedholdende, resultatorienteret, pragmatisk og en stærk kommunikator, som kan begå sig i hele organisationen.

 • Du interesserer dig for bæredygtighed, miljø, compliance, regler og love samt globale tendenser inden for Sustainability & Compliance
 • Du går forrest når procedurer skal implementeres og opdateres hos kollegaer og eksterne samarbejdspartnere
 • Du har tidligere arbejdet med certificering, licenser og medlemskaber
 • Du har kendskab til auditeringer samt internationale standarder (f.eks. FSC, BSCI & ISO)
 • Du har erfaring med formidling af data og komplekst materiale i let forståelige begreber
 • Du har en solid erfaring, gerne 2-3 år fra lignende stilling, hvor du har arbejdet med compliance – En fordel hvis du har erfaring med FKM
 • Du har stor forståelse for produktudvikling og for hele leverandørkæden

Ansættelsesforhold:

Vi har en sund arbejdskultur, gode kollegaer, frokost- og massageordning ligesom vi har en sundhedsforsikring til alle vores medarbejdere. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pension.

Shortlist Talent Acquisition rekruttering for Eva Solo

Om Eva Solo

Under varemærkerne Eva Solo og Eva Trio udvikler og markedsfører Eva Solo A/S en bred vifte af designede køkken- og gaveprodukter samt møbler. Vi har over 100 års erfaring og er en særdeles solid og stærk virksomhed. Vores produkter forener funktionalitet med design og høj kvalitet. Virksomheden er danskejet og har domicil i Måløv – blot 30 minutter fra København K og med S-tog station i gå afstand.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.