Rekruttering af Digital Lead Specialist

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Digital Lead Specialist

Virksomhed: GlobalConnect

Kan du skabe digitalt kvalitetsindhold, som konverterer webbesøgende til leads? 

GlobalConnect er en ledende nordisk leverandør af integreret digital kommunikation, baseret på vores omfattende nordeuropæiske fibernet, egne datacentre og professionel rådgivning om fremtidssikret IT-infrastruktur, der understøtter og udvikler vores kunders forretning. 

Vi søger en dygtig og erfaren Digital Lead Specialist, som kan støtte op om vores vækstambitioner på erhvervsmarkedet.

Som vores nye Digital Lead Specialist får du ansvaret for vores digitale kunderejser, så vi når vores ambitiøse mål for lead generering. Vi har store ambitioner om at øge kendskabet til GlobalConnects løsninger ved at inspirere, skabe engagement og sikre høj kundetilfredshed. Som Digital Lead Specialist refererer du til Head of Marketing DK og bliver en værdsat del af et ambitiøst og højt specialiseret marketingteam, der både håndterer udvikling, eksekvering og tæt monitorering af vores kampagner, så vi når vores kommercielle mål. 

Ansvarsområder og opgaver

Du har stærke kompetencer indenfor lead generering, produktion af digitalt indhold og webudvikling. Du formår at analysere forretningens behov og omsætte dem til digitale indsatser, som både tiltrækker nye kunder, og sælger mere til de kunder, vi har. Dit fokus vil være på at sikre en konstant strøm af kvalitetsleads fra vores website, content, e-guides, webinarer og artikler.

Dine primære ansvarsområder er:

  • Udvikle og opsætte kvalitetsindhold, der konverterer: landing pages, digitale bannere, infographics etc i tæt samarbejde med Campaign Manager
  • Dag-til-dag vedligeholdelse, tracking og optimering af www.globalconnect.dk (WordPress)
  • Samarbejde med UX og SEO bureauer
  • Udarbejdelse og eksekvering af medieplaner i samarbejde med vores partnere
  • Udvikling af marketing automation og lead nurturing programmer

Din profil

Du har en videregående uddannelse indenfor kommunikation og digitale medier og minimum 4 års relevant B2B- erfaring fra en større virksomhed – gerne telebranchen, IT, finans eller forsikring.

Du har praktisk erfaring med digital markedsføring, konverteringsoptimering og lead nurturing indenfor B2B og har gode analytiske evner.

Det er essentielt, at du er stærk til stakeholder management og er en dygtig netværker, der naturligt skaber relationer på tværs af hele virksomheden. 

Du er en kreativ og ansvarsfuld “selvstarter”, som gennem et stort engagement og drive når dine mål. Du har et godt overblik og er fuld af kreative idéer og nye tiltag, som du kan gøre til virkelighed. 

Vi glæder os til at møde dig

Du bliver en vigtig del af en marketingafdeling, hvor vi samarbejder og udveksler erfaringer med vores nordiske kollegaer.  Vi har fart på og trives i et miljø, hvor tingene hurtigt kan ændre sig. Forventningerne til vores faglighed er høje. Det styrker vores leverancer, og det gør også, at det er udviklende og sjovt at gå på arbejde.

Rekruttering til GlobalConnect af Shortlist

Om GlobalConnect

GlobalConnect is a leading technology and data communication provider in Northern Europe. The Group delivers end-to-end solutions from ground to cloud based on its own infrastructure consisting of 58,000 kilometres fiber network and 27,000 sqm data center space in Denmark, Norway, Sweden and Northern Germany. GlobalConnect has 27,000 B2B customers and connects 283,000 homes in Sweden and Norway with high-capacity fiber network. GlobalConnect has 1,600 employees and revenues of more than EUR 500 million in 2019.

Læs mere om rekrutteringsproces, karriere og rekruttering hos Global Connect
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.