Rekruttering af Disponent til Reefer Road

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Disponent til Reefer Road

Virksomhed: Blue Water Shipping

Vi tilbyder dig et afvekslende job, hvor du vil deltage i mange forskellige disponeringsopgaver i et tæt teamsamarbejde og med berøringsflader både internt og eksternt. Har du drive og engagement, så kan vi garantere dig et fast job i optimale rammer, hvor vi også sætter din faglige- og personligeudvikling i fokus.

Bliv en del af et dynamisk team

Vi er et team, der er åbne over for nye kolleger og vi gør meget for at fællesskabet er intakt, så vi sammen kan holde fanen højt og levere skræddersyede løsninger inden for køle- og frysetransporter. Vi er præget af en positiv indstilling og et uformelt arbejdsmiljø, der danner rammen omkring leverancer med kvalitet og sikkerhed i enhver transport.

Dine primære opgaver vil være:

  • At sikre god kontakt til kunder, leverandører og chauffører
  • Disponering af import- og eksportbiler
  • Udvikling af nye og eksisterende trafikker
  • Løbende at bidrage til optimering af arbejdsprocesser

Vi er på jagt efter

En god kollega med godt humør og viljen til at lykkes. For at få succes, er det vigtigt du er en holdspiller, der kan skabe langvarige relationer til vores kunder, samarbejdspartnere og i organisationen.

Det er ligeledes vigtigt at:

  • Du er uddannet speditør eller har erfaring med disponering
  • Lysten til at arbejde med køle- og frysegodstransporter
  • Du kan skabe struktur og retning i en travl hverdag.
  • Gode sprog kundskaber på dansk, engelsk og gerne tysk
  • Du håndterer IT systemer på et godt niveau og lærer gerne nye

Vi tilbyder dig

Hos Blue Water arbejder vi på at blive den mest attraktive arbejdsplads lokalt, og derfor vil du opleve, du værdsættes, udvikles og involveres i de daglige beslutningsprocesserne i afdelingen.  Vi har med et internt Academy mulighed for at tilpasse og tilbyde dig aktuel specifik udvikling i teamet og skabe fremtidsmuligheder. 

Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Blue Water Shipping

Blue Water Shipping A/S er en global transport- og shippingvirksomhed. Virksomheden er de seneste år vokset kraftigt og har i dag flere end 60 kontorer spredt over hele verden. Virksomheden har, i de knap 50 år den har eksisteret udviklet en unik og stærk kultur fokuseret omkring kundefokus, entreprenørskab og medarbejderpleje.

Læs mere om karriere og rekruttering hos Blue Water Shipping
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.