Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Virksomhed: Handelsbanken

Vil du være en del af teamet i et af Storkøbenhavns stærkeste udviklingsområder?

Handelsbanken København Vest har gennem en længere årrække oplevet en meget stærk vækst i vores erhvervssegment. Vi ønsker at fortsætte vores vækst, og søger derfor en ny kollega til at styrke vores bestående erhvervsafdeling.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job med muligheder for at træffe egne beslutninger, samtidig vil jobbet kunne skræddersys til den helt rigtige kandidat.

Om banken

Du bliver en del af en filial med syv kollegaer i en af verdens mest solide banker. Vi arbejder ikke med salgsmål og budgetter, men indretter vores hverdag og vælger vores indsatser der, hvor de skaber forretningsmæssig værdi og giver størst kundetilfredshed.

Filialen er en yderst velfungerende filial med en meget positiv forretningsmæssig udvikling med en kontinuerlig tilgang af nye kunder på såvel privat- og formue- som på erhvervsområdet.

Vi ligger i Brøndby med et meget attraktivt markedsområde bestående af omegnskommunerne syd for København. Der er fortsat et meget stort udviklingspotentiale og gode muligheder for vækst med udgangspunkt i filialens høje kundetilfredshed og gode omdømme.

Erhvervsafdelingen består i dag af tre personer, men med dig ombord skal vi være fire. Vi har et tæt samarbejde med vores privatteam og bidrager alle til den fortsatte vækst, også på tværs af fagområderne.

Om jobbet

Vi har brug for dig, der udover at være med til at fastholde og udbygge den eksisterende portefølje også har lyst til at fordybe dig i den underliggende sagsgang og administration for gruppen.

Du vil ikke have egentlig salgsansvar, men vil arbejde tæt sammen med de ansvarlige for erhvervssalg. Dagligdagen er præget af høj aktivitet, et højt fagligt niveau og professionalisme.

Du vil komme til at arbejde med nogle af bankens mest spændende erhvervskunder, med de faglige og personlige muligheder det vil indebære for din egen udvikling.

Om dig

Du er en dygtig erhvervssupporter/-rådgiver med et godt fagligt niveau. Du er ambitiøs og trives med, vi stiller høje krav til hinanden. Kvalitet og service på højt niveau er en selvfølge for dig, og du er velformuleret både på skrift og i tale.

Det er vigtigt, at du er ambitiøs og har lyst og vilje til at være med til at skabe resultater, samt at du trives i en travl hverdag, hvor vi løser tingene i fællesskab. Hos os vil du tillige blive mødt med et udviklingsmiljø, hvor der er høje kompetencer, tillid og frihed under ansvar.

Vi forventer, at du

  • Trives med den administrative del af jobbet
  • Sætter en ære i at levere hverdagsservice i verdensklasse til vores kunder
  • Er fagligt velfunderet og gerne med en finansiel uddannelse
  • Har et personligt drive og ønske om at udvikle dig og præstere i jobbet
  • Du er teamplayer, fleksibel og struktureret
  • Trives i et miljø, hvor der er ligelig vægt på forretning og på orden i huset
  • Bidrager til et positivt arbejdsmiljø med høj energi og godt humør
Shortlist Rekruttering til Handelsbanken logo

Om Handelsbanken

Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde.Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer og aktiviteter i mange af verdensmest betydningsfulde økonomier.

Ingen nordisk storbank er ratet højere af de internationale kreditvurderingsinstitutter.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.