Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Erhvervsrådgiver

Virksomhed: Fynske Bank
By:

Vi søger en erhvervsrådgiver som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Har du lyst til at være med på holdet i en bank, med korte beslutningsveje og stor selvstændighed, så lad os høre fra dig.

Assens afdeling er beliggende i Assens bymidte og bygger på en lang historik i byen. Afdelingen består af 16 glade og kompetente kollegaer, hvor du vil indgå i et team på 5 kollegaer i erhvervsafdelingen.

Om jobbet

Din primære opgave vil være at tiltrække, fastholde og ikke mindst udvikle din kundeportefølje, der består af mindre og mellemstore erhvervskunder. Kunderne er kendetegnet ved at være lokale og fordelt på flere forskellige brancher.

Du skal, med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger.

Om dig

Du har en bankfaglig baggrund og det er en forudsætning, at du har erfaring med rådgivning af erhvervskunder. Du har som minimum bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
  • Er udadvendt og har lysten til at foretage opsøgende salg, skabe relationer og deltage i netværk
  • Har godt humør og kender værdien af en glad bemærkning i en travl hverdag

Kort om Fynske Bank

Fynske Bank er en bank for alle kundetyper, der søger en nærværende og lyttende bank. Vi er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet med hovedkontoret beliggende i Svend- borg. Fynske Bank vækster såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning.

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier:

• Troværdighed
• Nærvær
• Købmandskab og
• Fremsyn

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.

Lad os tage en samtale