Rekruttering af Facility Manager

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Facility Manager

Virksomhed: DEAS

DEAS Facility Services og Management (ØST) søger en skarp og erfaren profil til strategisk driftsrådgivning af vores kunder.

Brænder du for drift og vedligeholdelse? Motiveres du af at styre den driftsmæssige og bæredygtige udvikling af ejendomme og har du et solidt greb om økonomi? Har bæredygtighed også din interesse – så er du måske den kollega vi drømmer om at tage ind i vores team.

Vi er en flok dedikerede driftsrådgivere, som hjælper vores kunder med strategisk driftsrådgivning og har et skarpt øje på driften og vedligeholdelsen af deres ejendomme. Vi har fokus på at optimere og udvikle ejendommenes drift, herunder planlægge og styre de tilhørende budgetter. Vores rolle er meget tvær-organisatorisk og en stor del af de daglige opgaver løses således i samarbejde med afdelinger for byggeteknisk rådgivning, jura samt økonomi.

Vi løber rigtig stærkt og vi mangler derfor endnu en kompetent og engageret m/k, som forstår at sætte vores kunder i fokus.

Som Facility Manager har du det daglige ansvar for at sikre trygge rammer for vores kunder og lejere. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Bygningsgennemgange og udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner
 • Budgetlægning for ejendomme og porteføljer
 • Opfølgning på budgetter og regnskaber
 • Møder med Key Account Management, kunder, bestyrelser og lejere
 • Løbende kunderapportering
 • Koordinere og styre byggesager i tæt samarbejde med teamet
 • Daglig kontakt med kunder og lejere

Du vil derfor være særlig godt stillet med følgende faglige kvalifikationer:

 • Byggeteknisk baggrund – f.eks. Bygningskonstruktør
 • Viden om budgetlægning, budgetopfølgning og regnskab – gerne i forhold til ejendomsdrift og -vedligehold.
 • Habil bruger af Office-pakken – herunder særligt Excel
 • Kendskab til Unik bolig 4 og evt. Microbizz
 • Erfaring med lejelovgivning, både bolig- og erhvervslovgivningen
 • Indsigt i bæredygtig ejendomsdrift

Det vil selvfølgelig også være en stor fordel hvis du kommer med erfaring fra en lignende stilling.

Du skal derudover kunne trives i et omskifteligt og livligt arbejdsmiljø, hvor det falder dig helt naturligt at jonglere med mange bolde i luften. Struktur og evne til at prioritere er derfor ret afgørende. Du forstår at agere tydeligt og effektivt i forhold til kunderne – både i skrift og tale. Du er således både ansvarsbevidst og samvittighedsfuld i forhold til din rolle. Bliver det hele krydret med godt humør, så passer du helt sikkert godt ind i vores team.

Vi tilbyder dig en rummelig og uformel arbejdsplads, hvor to dage ikke er ens. Fantastiske kollegaer der alle gerne hjælper hinanden med at komme i mål. Kantineordning, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, parkeringsordning og stor fleksibilitet ift. hjemmearbejde.

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo

Om DEAS

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.
Læs mere om karriere og rekruttering hos DEAS
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.