Rekruttering af et Fagligt Fyrtårn

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af et Fagligt Fyrtårn

Virksomhed: Vestjyllands Andel

I Vestjyllands Andel har vi forrygende travlt med at servicere kunder inden for rådgivning og salg af planterelaterede landbrugsprodukter. Fremtiden ser spændende ud for dansk planteproduktion, og derfor kunne vi godt bruge en ekstra hånd. Vi søger en stærk faglig profil til plantegruppen, som sammen med en kollega kommer til at være VA’s ”faglige fyrtårne” ift. den plantefaglige viden. Trives du i en hverdag med salg, service og rådgivning, så er det muligvis dig, vi står og mangler!

Primære arbejdsopgaver:

Du kommer til at tegne den faglige retning internt og eksternt på planteområdet for VA, hvor du klæder salgsorganisationen på med den rette faglige ballast. Samtidig varetager du rådgivning og salg over for din egen kundegruppe, der vil bestå af større specialiserede planteproducenter.

Du bliver desuden tovholder på ERFA-grupper, markdemonstrationer og udarbejdelse af nyhedsbreve, ligesom forretningsudvikling vil blive en del af din hverdag. Bl.a. med fokus på lokalt produceret protein og plantebaserede fødevarer, som VA aktivt går ind i.

Det forventer vi af dig:

Du har måske nogle års erfaring fra et tilsvarende job i grovvarebranchen eller fra en leverandør- eller rådgivningsvirksomhed. Du har værktøjskassen i orden, et kommercielt fokus, en stor viden på planteværnsområdet, og en nysgerrighed på den grønne omstilling.

Du skaber langvarige relationer, og du ser helst, at en handel skal have et positivt udbytte for både køber og sælger. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og det gør da heller ikke spor, hvis du har et smittende humør.

Det tilbyder vi:

En spændende, selvstændig stilling og gode karrieremuligheder i en udviklingsorienteret virksomhed med højt til loftet samt et godt arbejdsklima.

I Vestjyllands Andel står vi sammen om fælles mål, og vi samarbejder i dagligdagen tæt med dygtige kolleger inden for salg, logistik og produktudvikling. Vi er praktisk innovative og søger løsninger til gavn for kunderne. Det tror vi er årsagen til, at vi også fremadrettet vil være en foretrukken samarbejdspartner for dansk landbrug.

Om Vestjyllands Andel

Vestjyllands Andel er Danmarks 3. største andelsgrovvareselskab med en årlig omsætning på 2,3 mia. kr. Med fokus på praktisk innovation udvikler og leverer vi kvalitetsfoderløsninger til konventionel, økologi og non-gm m.v. Samtidig investerer og engagerer Vestjyllands Andel sig i den grønne omstilling – under behørig hensyntagen til klima, vandmiljø, fossil reduktion og dansk landbrug.

Vestjyllands Andel har ca. 4.000 medlemmer og beskæftiger over 200 medarbejdere.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.