Rekruttering af Finance Accountant

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Finance Accountant

Virksomhed: Tradepoint
By:

Kan du lide en kombination af daglige økonomiopgaver krydret med opgaver vedrørende digitalisering af processer? Brænder du for at hjælpe kollegaer på tværs i en organisation med at gøre deres komplekse arbejdsopgaver mere simple? Har du lyst til at udfordre dig selv i et internationalt arbejdsmiljø?

Så grib chancen for at blive en del af en dynamisk international virksomhed.

Løsningsorienteret med super overblik, høj detaljegrad og sikker fremdrift

Økonomiteamet består af 10 medarbejdere, som varetager Tradepoint´s regnskaber (moder og datterselskaber) og regnskabsopgaver fra a – z. I samarbejde med teamet vil du deltage i løsning af de daglige økonomiopgaver.

Vi sælger varer i containerleverancer med leverancer direkte til vores kunder og vi sælger ligeledes varer ud af et lager i Danmark og Tyskland.

Ud over de daglige opgaver vil du også være en aktiv medspiller i forhold til

• Debitorer, herunder fakturering og dokumenthåndtering
• Afslutning af måneds- og årsbalancer i driftsselskabet
• Daglig bogføring og registrering
• Implementering af digitale løsninger i økonomiteamet

Du skal endvidere have lyst til udvikling af processer i teamet samt være indstillet på at løse diverse ad hoc opgaver af regnskabsmæssig karakter.

Serviceminded og stærk teamplayer

Du har erfaring indenfor økonomi og du er bevidst om vigtigheden af, at have høj kvalitet i arbejdet og kender betydningen af, at yde den gode service overfor kollegaer på tværs af organisationen.

I rollen som finance accountant vægter vi også, at du

• Er vant til at arbejde med Excel
• Har erfaring med økonomisystemer
• Behersker engelsk i skrift og tale; kan du tysk er det en klar fordel
• Er kendetegnet ved at være selvstændig, stabil og positiv
• Har et godt øje for tal, arbejder struktureret med fokus på detaljen

Kom med på en passioneret vækstrejse

Du lander i en succesrig og udviklingsorienteret virksomhed med en stejl vækstkurve. Her får du plads og rum til at udvikle dine faglige kompetencer og styrke din personlige profil i et team, der motiverer, støtter og værdsætter hinanden i en travl hverdag. Med højt til loftet og i en uformel omgangstone bindes vi sammen af vores værdier; teamspirit, købmandskab, tillid og passion. Sammen arbejder vi konstant på at yde den absolutte bedste service overfor kunderne. Hos os er kundeservice ikke en afdeling, men en del af DNA’et, som vi dagligt minder hinanden om, når vi navigerer efter vores mission ”We inspire, develop and turn complexity into simplicity for the benefit of our business partners”.

Hele verden som arbejdsplads

Kinesisk, engelsk, tysk … lyden af hele verden summer ofte i det 4.900 m2 store showroom med møbler og brugskunst, der danner rammen om din hverdag på hovedkontoret i Odense. Vores kunder besøger jævnligt showroomet for at finde inspiration til deres nye bestsellere i vores sortiment i skandinavisk stil med et twist fra hele verden.

Om Tradepoint

Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.