Rekruttering af Finance Business Partner

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Finance Business Partner

Virksomhed: Blue Water Shipping

Vi søger en forretningsorienteret Finance Business Partner med en solid værktøjskasse. ”Vores finans afdeling er i gang med en stor forvandling, og er på en spændende rejse, hvor du som Finance Business Partner, får stor mulighed for at sætte dit eget aftryk på agendaen, og får indflydelse på de beslutninger der bliver truffet” Siger Flemming Jensen, General Manager Finance.

Introduktion til rollen

Hvis du motiveres af en stilling, hvor du er i tæt samarbejde med forretningen og ledelsen driver den finansielle- og strategiske dagsorden, så er dette lige noget for dig!

Finance Business Partner teamet består af 4 dygtige og engagerede medarbejdere, og er en del af Finance afdelingen på hovedkontoret i Esbjerg. Vores fælles opgave er at supportere forretningen med analyser og anbefalinger, der skaber værdi, og vi skal være en tillidsfuld samarbejdspartner.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Opbygge stærke og tillidsfulde relationer til key stakeholders
  • Sparre samt være finansiel rådgiver til et business unit, og proaktivt identificere potentielle opgaver og analyser
  • Kvalitetssikre samt opbygge diverse finansielle og strategisk vigtige leverancer såsom business cases og andre udviklingsprojekter
  • Drive finansiel budgettering og planning indenfor business unit samt opfølgning på dette (herunder business controlling)

Din profil 

  • Du har en solid finansiel værktøjskasse, og har relevant erfaring som business partner og/eller business controlling.
  • Du er god til at erhverve dig forretningsforståelse, så du kan være den gode sparringspartner og være værdiskabende.
  • Du har gennemslagskraft, at du er proaktiv og at du har en can-do attitude.
  • Du kan have mange bolde i luften på samme tid, og du er pragmatisk i din måde at arbejde på.  
  • Afgørende for succes i jobbet er også, at du er en god kommunikator, der kan simplificere komplekse og detaljerede problematikker til værdiskabende anbefalinger.
  • Du kommunikerer ubesværet på både dansk og engelsk, og du trives fint med en travl hverdag i et uformelt miljø, hvor du bidrager med godt humør og engagement. 
Blue Water Shipping samarbejde om rekruttering med Shortlist Talent Acquisition

Om Blue Water Shipping

Blue Water Shipping A/S er en global transport- og shippingvirksomhed. Virksomheden er de seneste år vokset kraftigt og har i dag flere end 60 kontorer spredt over hele verden. Virksomheden har, i de knap 50 år den har eksisteret udviklet en unik og stærk kultur fokuseret omkring kundefokus, entreprenørskab og medarbejderpleje.

Læs mere om karriere og rekruttering hos Blue Water Shipping
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.