Rekruttering af Finansbachelorer

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Finansbachelorer

Virksomhed: PFA

Er du ny finansbachelor eller snart færdig med uddannelsen? Er du tændt på pensionsområdet, sulten efter at lære mere og klar til at træne dit talent for kunderådgivning? Så er det dig, vi leder efter, til det helt nye team i PFA’s Rådgivningscenter, hvor vi udvikler dig fagligt, personligt og målrettet til en finanskarriere med mere mening, mange muligheder og højt tempo.

I vores nye team udvikler du dine evner i høj fart og med fokus på dine potentialer

Du bliver en del af et nyt team, hvor vi udvikler dine talenter i PFA’s Rådgivningscenter. Sammen med teamets øvrige kolleger får du en foranderlig hverdag, masser af kunder der skal kontaktes, opgaver der skal løses, og beslutninger, der skal træffes. Rådgivningscenterets mål er at give Danmarks bedste kundeservice – her er der samtidig med arbejdet plads til kollegahygge, humor og holdånd. Alt i alt: Din billet til en virkelig spændende fremtid med utallige muligheder for et skarpt karriereforløb, et nyt team, masser af kundekontakt og fokus på at frigøre dine potentialer som kunderådgiver.

Din nøgleopgaver er at:

  • Foretage proaktive opkald til PFA’s kunder og yde professionel og knivskarp rådgivning
  • Afdække kundernes pensionsbehov og sikre, at de får den bedste løsning
  • Sikre, at kunderne er bevidste om deres fordele i PFA
  • Lære alt om kundeservice og udforske pensionsbranchen indefra i et af landets mest professionelle rådgivningscentre

”Vi håber, at du vil gå ind ad døren til PFA som nyansat finansbachelor og være spændt på at se, hvordan alt det, du har lært på din uddannelse, kan bruges i virkelighedens verden. Og vi er sikre på, at du ikke bliver skuffet. Her får du masser af plads til at bruge og videreudvikle, hvad du kan. Så set fra mit synspunkt skal du skynde dig at søge ind i PFA’s Rådgivningscenters nye team, hvis du vil være en af de bedste – blandt de bedste. Jeg håber, at vi ses,”

– Leder af Kundeteam II, Michael Bruhn.

Glæd dig til fart over feltet

I PFA’s nye team bliver du en del af et tæt fællesskab med andre nye finansbachelorer, så du opbygger netværk og udveksler erfaringer. Vi skræddersyr et særligt forløb til jer, hvor I opbygger jeres professionelle værktøjskasse med træning i bl.a. markeds- og kundeindsigt, de værktøjer vi arbejder med i Rådgivningscenteret og kvalitet. Vi fokuserer også på at udvikle dine personlige kompetencer inden for fx. kommunikation, formidling og kundekontakt. Teamet giver dig et unikt karriereafsæt, hvor du er fastansat fra dag 1 og samtidig i et trygt miljø udvikler dig i højt tempo frem mod en værdifuld karriere videre i Rådgivningscenteret eller PFA – omgivet af dygtige kolleger, der er klar til at lære fra sig.

Du er snart færdig som finansbachelor – eller er forholdsvist nyuddannet

Vi søger dig der:

  • Er på sidste del af Finansbachelor-uddannelsen på pensionslinjen og skal ud at have et job pr. 1. februar 2022, eller du har ca. et par år på bagen som finansbachelor og vil nu accelerere din karriere og udvikling i det nye team
  • Har et sundt konkurrencegen, så du bliver begejstret, når teamet når sine mål og skaber resultater sammen.
  • Elsker forandringer og synes, at det er sjovt med udfordringer i hverdagen
  • Er energisk og har et højt drive, så du vil kunne lide kontakten med mange forskellige kunder og en tempofyldt hverdag
  • Får energi af at skabe gode kundeoplevelser, er serviceminded og har evnen til at hjælpe og dele ud af din viden til kunder og kollegaer
  • Er social anlagt, elsker at være i dialog med andre og at skabe relationer – både med kunder kolleger

Dit nye team kan ikke vente med at byde dig velkommen

PFA’s Rådgivningscenter består af 70 medarbejdere, der er fordelt på fem kundeteams med hver deres leder. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø med masser af socialt samvær og en kommunikation, der bærer præg af ærlighed, tillid og ligeværdighed. Vi har fleksible arbejdstider, og vi lægger vægt på en sund work-life balance.

Om PFA

Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling.

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Vi er til for vores kunder, og vores ambition er at skabe en bæredygtig nutid for det gode liv i fremtiden. Det er derfor en del af vores DNA at tage samfundsansvar, så vi udover at skabe værdi til vores kunder også bidrager til en bæredygtig samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder og 6.000 virksomheds- og organisationskunder.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.