Rekruttering af Intern Sælger

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Intern Sælger

Virksomhed: Solar

På vegne af Solar, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en Intern Sælger til EL i Nykøbing.

Vil du være ansvarlig for en stor, lokal kundekreds? Er du glad for tæt kundekontakt, og motiveres du af at lave et godt salg og gode kundeoplevelser? Hvis du kan svare ja på disse spørgsmål, så er stillingen som intern sælger el på vores kontor i Nykøbing den rette udfordring for dig.

I Solar har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Det kan være alt lige fra hastesager over dagligt ordreflow til større projekter med levering ud i fremtiden. Din hverdag er med andre ord alsidig, og det er med til at gøre Solar til en spændende arbejdsplads.

Du er en del af Kompetencecenter Brøndby, men har arbejdsplads på vores kontor i Nykøbing, hvor du har en stor indflydelse på din egen hverdag.

Opgaver og ansvarsområder

Som intern sælger er du ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr. telefon og e-mail. Derudover udarbejder du tilbud samt udfører mindre projektstyringsopgaver. Det falder dig naturligt at drive aktivt salg og med opfølgning tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner. Det er din fornemmeste opgave, sammen med vores eksterne sælger i Nykøbing, at sætte kunden i centrum.

Det er dig, der har opgaven med at supportere kundekredsen i lokalområdet med alt, der er behov for, og i samarbejde med den eksterne sælger, arbejder du på at styrke samarbejdet med kundekredsen. Derudover har du det daglige ansvar for kontoret i Nykøbing med alt, hvad dertil hører af praktiske opgaver. 

Solar har stort fokus på Femern Bælt-projektet og du skal aktivt bidrage og være interesseret i at indgå i et stærkt samarbejde med Solar Projektcenter Femern i Rødby. Det kan være relateret til kunder og opgaver som drives fra afdelingen i Nykøbing, men også ugentlige dage i selve projektcenteret, når der er behov eller relevans for det.

Dine kvalifikationer

For at få succes som intern sælger forestiller vi os, at du har en baggrund inden for el-branchen, fx en handelsuddannelse fra grossistleddet eller en baggrund som elektriker eller elinstallatør, som du har suppleret med erfaring fra et salgskontor.

Det er vigtigt for os at styrke den lokale kundekreds. Derfor vil det være en klar fordel, hvis du har et lokalt kendskab.

Som person er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og agerer altid serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer. Derudover er du god til at skabe relationer. Du har et godt kendskab til Office-pakken. Erfaring med SAP-ordremodulet vil være en fordel. Du skal desuden kunne begå dig på engelsk og tysk i både skrift og tale.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Solar is a leading European sourcing and services company mainly within elec¬trical, heating and plumbing, ventilation and climate and energy solutions. We facilitate efficiency improvement and provide digital tools that turn our customers into winners. We see the need to drive the green transition, and we passionately challenge to add value and provide best in class solutions to ensure sustainable use of resources. At Solar, you get 3,000 ambitious colleagues who will stand behind you and see your full potential. We are saving resources together. We are being innovative together. We are stronger together.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.