Rekruttering af Intern Sælger

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Intern Sælger

Virksomhed: Solar

På vegne af Solar, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en Intern Sælger til EL i Brøndby.

Vil du være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam på eltekniske produkter? Er du vild med at have indflydelse på din hverdag? Er du motiveret af at lave et godt salg? Hvis du kan besvare disse spørgsmål med et stort ja, så kan stillingen som intern sælger el på vores salgskontor i Brøndby være den rette udfordring for dig.

I Solar har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Det kan være alt lige fra hastesager over dagligt ordreflow til større projekter med levering ud i fremtiden. Din hverdag bliver alsidig,hvilket er med til at gøre Solar til en spændende arbejdsplads.

Du får arbejdsplads i vores kompetencecenter i Brøndby og reference til kompetencecenterchefen.

Dine typiske ansvarsområder

Du bliver ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr.telefon og e-mail. Udover dette udarbejder du tilbud samt udfører mindre projektstyringsopgaver. Det falder dig naturligt at drive aktivt salg og med opfølgning tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner. Du skal sammen med vores eksterne sælgere sætte kunden i centrum og altid sætte fokus på den gode kundeoplevelse.

Dine kvalifikationer

For at få succes som intern sælger forestiller vi os, at du har en baggrund inden for el-branchen, fx en handelsuddannelse fra grossistleddet eller en baggrund som elektriker eller elinstallatør, som du har suppleret med erfaring fra et salgskontor.

Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og agerer altid serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer.

Du har et godt kendskab til Office-pakken. Erfaring med SAP-ordremodulet vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Solar vælger Shortlist til rekruttering og Talent Acquisition-min

Om Solar

Solar is a leading European sourcing and services company mainly within elec¬trical, heating and plumbing, ventilation and climate and energy solutions. We facilitate efficiency improvement and provide digital tools that turn our customers into winners. We see the need to drive the green transition, and we passionately challenge to add value and provide best in class solutions to ensure sustainable use of resources. At Solar, you get 3,000 ambitious colleagues who will stand behind you and see your full potential. We are saving resources together. We are being innovative together. We are stronger together.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.