Rekruttering af IT Projektleder med ERP-erfaring

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af IT Projektleder med ERP-erfaring

Virksomhed: Vestforbrænding
By:

Har du erfaringen og kompetencerne til at gennemføre store ERP-projekter? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor grøn omstilling er øverst på agendaen i hverdagen. Så søger vi nu en IT Projektleder til at varetage projektledelsen af udskiftning, opgradering og flytning af vores forretningskritiske systemer.

Opgaverne

Stillingens kerneopgave vil være projektledelse, hvor der sikres styring af IT-projekter fra start til slut med dertilhørende forberedelse, planlægning og implementering. 

Din primære rolle bliver flytningen af vores ERP-system til en ny platform og derefter løbende åbne for nye features til brugerne. Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med styregruppen for projektet og kommer også til at have en nøgleposition i forhold til projektet på tværs i organisationen.

Dig

Din uddannelsesmæssige baggrund kan se forskellig ud – det er erfaringen som tæller.

Vi forudsætter, at du har erfaring med ERP-projekter og ser gerne at du har tidligere hands-on erfaring med at flytte et ERP-system til ny platform. Derud over er det vigtigt at du kan interagere med kolleger på alle niveauer i organisationen. Du har evnen til at tænke fremad og fange problemer før de opstår – og du stræber efter at finde pragmatiske løsninger på komplekse udfordringer.

Os

IT på Vestforbrænding består af 13 medarbejdere, som arbejder med drift, kvalitet, udvikling og sikkerhed af it-systemer. It er inddelt i tre teams med hver deres faglige område: Infrastruktur & Sikkerhed, IT Administratorerne samt IT Forretningsudvikling. Vi arbejder ofte i projekter sammen med forretningen, og vi lægger vægt på at være fagligt i front og samtidig have det sjovt sammen i afdelingen. Du bliver en del af teamet IT forretningsudvikling og kommer til at referere til Vestforbrændings IT forretningsansvarlig.

Vi tilbyder

Du tilbydes en lønpakke i forhold til din erfaring og kravene i stillingen – med en attraktiv pensionsordning. Hos Vestforbrænding er der en fantastisk kantineordning, en aktiv personaleforening og idrætsforening samt træningsfaciliteter. Vi arbejder løbende på at skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere og er certificeret af Great Place to Work®. Hos os er hjemmearbejde en naturlig del af hverdagen.

Om Vestforbrænding

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Vi håndterer affald for 950.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores opland, og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genbrug og genanvendelse og produktion af klimavenlig energi.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.