Rekruttering af Key Account Manager

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Key Account Manager

Virksomhed: Zetes

Vil du arbejde med salg i en virksomhed inden for logistik, der konstant udvikler sig? På vegne af Zetes, rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en løsningsfokuseret Key Account Manager til Zetes i København.

I denne rolle vil du fokusere på behandling af nye kunder, men også pleje af eksisterende kunder til løsninger inden for lager og logistik. Du booker og gennemfør møder hos kunden, hvor du skræddersyr omfattende løsninger baseret på kundens behov. Målet er at få kunden til at se, hvilke mulige løsninger der kan bruges til at gennemføre en ændring i kundens proces, hvilket fører til effektivitet. Du vil håndtere kunder i hele Danmark, hvilket betyder at der vil være rejsedage i stillingen.

Du tilbydes en spændende stilling i en virksomhed der er i spidsen inden for sit felt, og konstant tager markedsandele. Desuden får du chancen for at sælge løsninger, der gør en stor forskel for kundens forretning og produktivitet. Gennem løbende kontakt med kunder og leverandører får du nye inputs, som giver dig gode muligheder for personlig udvikling

Profil


For at blive succesfuld i rollen, har du nogle års erfaring fra salg og er stolt af din titel som sælger. Det er et plus hvis du har erfaring fra branchen eller lignende og har forståelse for processer. Er du proaktiv og løsningsorienteret som sælger, hvilket betyder, at du er et skridt foran i tanke og handling og har evnen til at se potentielle muligheder, tror vi på, at du vil lykkes i stillingen.

Herudover ser vi at du:

  • Har kørekort
  • Taler dansk og engelsk flydende
  • Har drive
  • Er nysgerrig
  • Er tålmodig
  • Har analytiske evner

Sammenfattende ser vi, at du er en person, der er glad for at tage nye initiativer og er idérig. Vi leder efter dig, der er en god lytter, der ud fra det du hører og ser, kan analysere og finde den løsning, som passer bedst til kunden.

Om Zetes

Zetes is an innovative supply chain technology company. We work in close collaboration with our customers to unlock greater potential through agility, visibility and traceability in their connected supply chain. For more than 30 years we have been a trusted adviser to leading supply chain companies across EMEA. In 2017 we joined the Panasonic Corporation, operating as a wholly owned independent subsidiary.

Our supply chain solutions help you achieve agility, visibility and traceability across your connected supply chain. From the packaging line and the warehouse through to the store, we help you enable faster and more accurate process execution with real-time insight and control at your fingertips.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.