Rekruttering af Kunderådgiver

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Kunderådgiver

Virksomhed: Fynske Bank

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Så har du her chancen for et spændende job med korte beslutningsveje og stor selvstændighed.

Middelfart afdeling er beliggende Østergade 4, 5500 Middelfart og bygger på en næsten 30 år lang historik i byen. Afdelingen oplever stor interesse for at blive kunde i banken, og derfor søger vi en kunderådgiver, der vil være med på holdet bestående af 12 dygtige og kompetente kolleger.

Om jobbet

Du får ansvaret for pleje og udvikling af egen kundeportefølje, og skal, med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept, give kunderne kvalificeret sparring og rådgivning, der resulterer i gode behovsorienterede løsninger. Du vil sideløbende fungere som en af filialens primære kundemodtagere.

Om dig

Du kommer fra et lignende job og har nogle års erfaring som kunderådgiver med solide kompetencer i rådgivning indenfor bolig, pension og investering.

Vi lægger vægt på, at du:

  • dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der skaber værdi for både kunder og for banken
  • er holdspiller og klar til at give sparring og støtte til kolleger i dagligdagen. Sammen skaber vi gode resultater i afdelingen
  • er forretningsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling
  • er udadvendt og evner at vise nærvær og ægte interesse for nuværende og kommende kunder
  • har godt humør og kender værdien af en glad bemærkning i en travl hverdag

Kort om Fynske Bank

Vi er lokalt baseret på Fyn og i Trekantområdet med hovedkontoret beliggende i Svendborg. Fynske Bank vækster i såvel antallet af nye kunder som på den samlede forretning. 

Fynske Bank drives ud fra fire grundlæggende værdier: 

  • Troværdighed
  • Nærvær
  • Købmandskab
  • Fremsyn

Vores værdier leves i hverdagen og i praksis betyder det, at vi har korte beslutningsveje, stor selvstændighed og en værdibaseret ledelsesstil.

Shortlist Rekruttering til Fynske Bank logo

Om Fynske Bank

Fynske Bank er en bank for alle typer kunder, der søger en nærværende og lyttende bank.
Vi tror ikke på standardløsninger og kundeprogrammer, men på den personlige rådgivning.

Du kan naturligvis forvente professionel rådgivning om dine pengesager, men du kan også forvente, at vi ser mennesket bag økonomien. Det hele handler om balance. Om at tage hensyn til kunder, medarbejdere og lokalsamfund. Og om at bygge videre på vores 150-årige historie ved at drive en sund, stabil og langsigtet forretning.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.