Rekruttering af Privatrådgiver

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Privatrådgiver

Virksomhed: Djurslands Bank

Djurslands Bank vækster med mange nye kunder – derfor rekrutterer Shortlist Talent Acquisition en kunderådgiver til bankens afdeling i Risskov

Brænder du for rådgivning af privatkunder og tiltrækning af nye kunder? Vil du have ansvaret for en attraktiv kundeportefølje? Vil du være en del af succesen hos en stærk lokalbank, som lever i mødet med kunden?

Kunderådgiver med ansvar for yderst attraktiv kundeportefølje 

Du får ansvaret for en yderst attraktiv portefølje af privatkunder. Din opgave består i at give dine kunder Aktiv Kunderådgivning, som er et årligt tilbud om en gennemgang af deres økonomi. I praksis betyder det, at du er proaktiv og tager initiativ til at invitere dine kunder til møde, og at du tilbyder individuelle og fleksible løsninger med kunden i centrum. Herudover består din opgave i at udbygge din kundeportefølje via de aktiviteter, vi sammen iværksætter. 

Erfaring med rådgivning af privatkunder

Vi forventer, at du er uddannet rådgiver, og at du er fagligt velfunderet indenfor alle områder, men det er især vigtigt, at du er godt klædt på inden for bolig og pension. Vi forventer desuden, at du har en solid erfaring med selvstændig kunderådgivning. 

Du matcher både 1. gangs køberne, de mere komplekse familiekunder samt de modne kunder. Du brænder for rådgivning af privatkunder, du er ambitiøs og sætter en høj standard for dine møder – og så forventer vi, at du har teamspirit og et godt humør.

Medarbejder i en stærk lokalbank

Du tilbydes en rådgiverstilling, hvor du kan tage selvstændige beslutninger, og hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. 

Privatkundechef Sine Fink Udby udtaler ”Jeg har været i banken i godt 17 år og har arbejdet med privatkunder fra bankens afdelinger i Aarhus-området alle årene. Min hverdag som rådgiver i Djurslands Bank byder på mange forskellige opgaver, hvor jeg har mulighed for at sammensætte og tilbyde forskellige løsninger til kunderne. I mit rådgiverjob i Risskov har jeg nydt at rådgive min portefølje, som består af nogle attraktive og søde kunder. Nu har jeg imidlertid takket ja til nye udfordringer i banken og skal fra 1. januar stå i spidsen for privatteamet i Risskov. Derfor søger vi en dygtig rådgiver til at overtage min portefølje.”

I Risskov er vi områdekontor for bankens afdelinger i Aarhus-området, og vi har både et privatteam, et erhvervsteam og et supportteam, ligesom områdets formuekonsulent og forsikringskonsulent er tilknyttet områdekontoret. I privat er vi 12 dygtige medarbejdere med et godt sammenhold. Samlet set bliver vi 29 i Risskov med dig.

I banken lægger vi vægt på ordentlighed, menneskelige værdier, trivsel og arbejdsglæde. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal, en høj kundetilfredshed og vækst af nye kunder.

Om Djurslands Bank

Som engageret lokalbank i Østjylland bakker Djurslands Bank op om lokalområdet og er med til at skabe vækst og aktivitet.

Vi har 15 afdelinger i Østjylland, ca. 50.000 privatkunder, 4.300 erhvervskunder og 2.000 foreninger. Kundens behov og ønsker er fundamentet for vores rådgivning, og bankens lokale afdelinger er omdrejningspunktet for kundekontakten.

I Djurslands Bank er vi ca. 210 veluddannede og proaktive medarbejdere, der hver dag arbejder målrettet med at skabe værdi for kunderne, aktionærerne og lokalområdet.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.