Rekruttering af Privatrådgiver

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Privatrådgiver

Virksomhed: Djurslands Bank

Shortlist Talent Acquisition rekrutterer på vegne af Djursland Bank en kunderådgiver til bankens afdeling i Lystrup.

Brænder du for rådgivning af privatkunder og tiltrækning af nye kunder? Vil du have ansvaret for en attraktiv kundeportefølje? Vil du være en del af succesen hos en stærk lokalbank, som lever i mødet med kunden?

Kunderådgiver med ansvar for egen kundeportefølje 


Du får ansvaret for en attraktiv portefølje af privatkunder, hvor der også er plads til at udvide med flere kunder. Din opgave består i at give dine kunder Aktiv Kunderådgivning, som er et årligt tilbud om en gennemgang af deres økonomi. I praksis betyder det, at du er proaktiv og tager initiativ til at invitere dine kunder til møde, og at du tilbyder individuelle og fleksible løsninger med kunden i centrum. Herudover består din opgave i at udbygge din kundeportefølje via de aktiviteter, vi sammen iværksætter.

Erfaring med rådgivning af privatkunder


Vi forventer, at du er uddannet rådgiver, og at du er fagligt velfunderet indenfor alle områder, men det er især vigtigt, at du er godt klædt på inden for bolig og pension. Vi forventer desuden, at du har erfaring med selvstændig kunderådgivning.

Du matcher både 1. gangs køberne, de mere komplekse familiekunder samt de modne kunder. Du brænder for rådgivning og motiveres af arbejdet med nye kunder. Du er ambitiøs og sætter en høj standard for dine møder. Og så forventer vi, at du har teamspirit og et godt humør.

Medarbejder i en stærk lokalbank


Du tilbydes en rådgiverstilling, hvor du kan tage selvstændige beslutninger, og hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. 

Dorthe Foged udtaler ”Jeg ser frem til at få dig som ny kollega i Lystrup. Jeg kom selv til Djurslands Bank i Lystrup for knap tre år siden, og her har jeg frie rammer til at planlægge mit arbejde med såvel bestående kunder som nye kunder. Sammen med Hinnerup afdeling udgør vi et team, som vi internt kalder Aarhus NV. Vi har en uformel tone med plads til både sjov og alvor – sammen udvikler vi os og skaber resultaterne. ”

I banken lægger vi vægt på ordentlighed, menneskelige værdier, trivsel og arbejdsglæde. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal, en høj kundetilfredshed og vækst af nye kunder.

Om Djurslands Bank

Som engageret lokalbank i Østjylland bakker Djurslands Bank op om lokalområdet og er med til at skabe vækst og aktivitet.

Vi har 15 afdelinger i Østjylland, ca. 50.000 privatkunder, 4.300 erhvervskunder og 2.000 foreninger. Kundens behov og ønsker er fundamentet for vores rådgivning, og bankens lokale afdelinger er omdrejningspunktet for kundekontakten.

I Djurslands Bank er vi ca. 210 veluddannede og proaktive medarbejdere, der hver dag arbejder målrettet med at skabe værdi for kunderne, aktionærerne og lokalområdet.
Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.