Rekruttering af Property Manager / Ejendomsadministrator

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Property Manager / Ejendomsadministrator

Virksomhed: DEAS

Til vores kundeteam for Institutionelle Investorer søger vi erfarne Property Managers / Ejendomsadministratorer med et højt servicegen.

Du får din egen portefølje

Du bliver en del af vores største administrationsafdeling Institutionelle Investorer, hvor vi administrerer både bolig- og erhvervsejendomme primært for pensionskasser og fonde.

Du bliver en del af en afdeling med +100 dygtige administratorer, der bliver ledet af 4 teamchefer og en afdelingsdirektør for hele området.

Når du er godt onboardet, får du ansvar for din egen portefølje af ejendomme, med kontakt til både lejere og kunder.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Rådgivning og vejledning internt og eksternt
 • Administration af ind- og fraflytning
 • Lejerservice såsom telefon- og mailhåndtering
 • Håndtering af lejerklager og tvistsager
 • Bogføring af leje, fakturaer og afstemning
 • Beregning af varslinger og gennemførelse af lejereguleringer
 • Udarbejdelse af forbrugsregnskaber og finansbudgetter m.m.
 • Kvartalsafstemninger og årsregnskaber

Vi tilbyder

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår på overenskomst, herunder 5 ekstra feriefridage, pensionsordning, fritvalgstillæg og sundhedssikring.

Derudover er vi stolte af vores lækre kantineordning samt vores aktive personaleforening med både motion, hygge og kultur på programmet.

Vi har kontor i lyse og indbydende lokaler på Frederiksberg lige ved siden af Flintholm Station, så der er bogstaveligt talt bus, S-tog og metro lige til døren.

Vi løfter i flok og hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Mentorordning, uddannelse og karriereplan

Din faglige udvikling er i centrum hos os og sammen finder vi den rette vej for dig, både gennem mentorsparring, kurser og uddannelse, samt mulighed for avancement.

Alle Property Managers får tildelt en dedikeret mentor ved tiltrædelsen. Sammen laver I en plan for din udvikling, som der følges op på løbende gennem mentormøder og 1:1 møder med din teamchef. Parallelt tilbyder vi kurser på vores DEAS Akademi inden for såvel ejendomsforvaltning som øvrige specialer.

Din profil

Til denne stilling skal du have erfaring som Property Manager / Ejendomsadministrator.

Dine gode kommunikationsevner og evnen til at yde den bedst mulige service og rådgivning, er en vigtig del af dit daglige arbejde, for at lejerne og ejerne oplever os som ordentlige og professionelle.

For at få succes i jobbet skal du desuden:

 • have et godt kendskab til lejelovgivningen
 • være talstærk og have erfaring med at udarbejde regnskaber
 • kunne arbejde struktureret og løsningsorienteret med en stor variation af opgaver

Du har gerne kendskab til UNIK Bolig 4 og har flair for IT-systemer generelt.

En arbejdsplads med stærke kerneværdier

Vores værdier ’faglig, fokuseret, tilgængelig, visionær og værdiskabende’ skal sikre høj kvalitet og faglighed i alt hvad vi gør. Samtidig er vores værdier fundamentet for vores ambition om hele tiden at udvikle vores virksomhed, vores ydelser og løsninger – og vores medarbejdere.

Hos os i DEAS bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi hele tiden prøver at gøre det ”lidt bedre”. DEAS er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab. Det er vi stolte af – og det vil vi blive ved med at være.

Rekrutteringsfirmaet Shortlist rekutterer med unikt koncept til DEAS logo

Om DEAS

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.
Læs mere om karriere og rekruttering hos DEAS
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.