Rekruttering af Sikringskonsulent

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Sikringskonsulent

Virksomhed: SmartEye

Shortlist søger for SmartEYE.

Vi søger dig der brænder for rådgivning og salg af proaktiv videoovervågning til udendørsovervågning.

Du vil gå ombord i en virksomhed der tænker sikkerhed på en ny måde via innovativ og intelligent overvågning frem for passive video optagelser og fysiske runderinger.

Vi ansætter da vi oplever stor vækst indenfor vores område og ønsker at øge vores position på det danske marked.

Vi matcher hvis du kan klikke af på:

  • 3 års erfaring fra alarmbranchen i BTB salg
  • Har et opsøgende mindset og tænker i rådgivende løsninger
  • Kan skabe vedvarende relationer imod dine kunder
  • Kan overlevere kunden til en teknikker
  • Kan tale og skrive Engelsk er et plus
  • Vil gerne udvikle dig på vækstrejsen

Din hverdag vil primært foregå hos kunder, men være tilknyttet vores kontor i Herlev hvor vi ønsker at se dig en eller to gange ugentligt. Dette betyder at du skal kunne påtage dig en høj grad af selvstændighed.

Om SmartEye

SmartEye benytter den nyeste teknologi indenfor intelligent overvågning. Det sikrer, at vores kunder får mest mulig sikring for pengene.
Vores kernekompetence er sikring af byggepladser, lagre, bilforhandlere, stilladser, nybygninger, skoler, børnehaver og meget mere.
Fælles for alle vores løsninger er, at de bliver overvåget fra vores døgnbemandede kontrolcenter. Det sikrer, at overvågningen hele tiden er proaktiv. Vores medarbejdere i kontrolcentret kan dag og nat anråbe formodede indbrudstyve, før de begår indbrud. Det har en stor præventiv effekt, som vores kunder sætter pris på.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.