Rekruttering af Sikringstekniker

Shortlist har afsluttet kandidat sourcing processen til denne rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om lignende stillinger i fremtiden

Rekruttering af Sikringstekniker

Virksomhed: SmartEye

Vil du arbejde med de nyeste teknologiske løsninger inden for proaktiv videoovervågning, videoovervågning og alarm? Og har du tidligere arbejdet med videoovervågning/alarm? – Så er det her jobbet for dig!

Hos SmartEye leverer vi præventive sikringsløsninger, som benyttes til at skabe personsikkerhed, forebygge tyveri og hærværk. Proaktiv overvågning er et af vores vigtigste forretningsområder og markedsføres som SmartEye – aktiv overvågning.

Vær med helt fremme i den teknologiske udvikling…


Vi er et lille stærkt team, som arbejder sammen i forhold til at levere rådgivning, salg, projekter, installation og service. Du kommer til at arbejde med det absolut nyeste indenfor videoanalyser og aktiv overvågning samt sikring og adgangskontrol. Vi opererer i en nichebranche hvor udviklingen går virkelig stærkt – og med SmartEye er vi med helt i front.

Du har et godt overblik og erfaring med videoovervågning…


Vi er på udkig efter en ny kollega, som er løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt, trives med kundekontakt og har en professionel tilgang til sine arbejdsopgaver i hverdagen.

Sammen med din leder, er du med til at planlægge din arbejdsdag, som typisk starter hjemmefra, så du er hos den første kunde kl. 7.30 eller kl. 8 alt efter hvilken arbejdstid du ønsker.

Du skal ligeledes møde regelmæssigt i virksomheden for at hente materialer og gennemgå ordrer og opgaver sammen med dine kolleger.

Det ses som en fordel hvis du har en grunduddannelse som elektriker og har gennemført AIA 1 & 2.

Kendskab til følgende systemer vil være en fordel;

 • AIA/ADK: NOX, Premiere, Ja-100, SPC, ATS
 • ITV: Dahua, Avigilon

Hos SmartEye kommer du til og arbejde med det nyeste indenfor videoanalyser, og du vil være med helt i front i en branche hvor det går rigtig stærkt.

Vi forventer at du har kørekort og skal kunne fremvise en ren straffeattest. Vi søger en profil med kendskab til IT og netværk i forbindelse med vores ITV opgaver.

I din hverdag hos SmartEye varetager du flg. opgaver:

 • Installation og servicering af sikringsanlæg, herunder AIA, ADK og ITV
 • Fejlfinding, service og vedligeholdelse
 • Skaber og holder kontakt til eksisterende og nye kunder
 • Deltager i firmaets vagtordning
 • Ad hoc opgaver

Vi tilbyder dig:

 • En afvekslende hverdag med opgaver der stiller krav til faglig stolthed og professionalisme
 • Samarbejde med dygtige kollegaer som foregår i et positivt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du har frihed under ansvar i din dagligdag
 • Løbende og relevant efteruddannelse
 • Aflønning i overensstemmelse med dine kvalifikationer

Om SmartEye

SmartEye benytter den nyeste teknologi indenfor intelligent overvågning. Det sikrer, at vores kunder får mest mulig sikring for pengene.
Vores kernekompetence er sikring af byggepladser, lagre, bilforhandlere, stilladser, nybygninger, skoler, børnehaver og meget mere.
Fælles for alle vores løsninger er, at de bliver overvåget fra vores døgnbemandede kontrolcenter. Det sikrer, at overvågningen hele tiden er proaktiv. Vores medarbejdere i kontrolcentret kan dag og nat anråbe formodede indbrudstyve, før de begår indbrud. Det har en stor præventiv effekt, som vores kunder sætter pris på.
Shortlist har afsluttet kandidat-sourcing processen til denne rekruttering - følg & connect på LinkedIn, hvis du vil høre mere om lignende stillinger.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.