Rekruttering af Supportchef

Igangværende rekruttering - kontakt os hvis du vil høre mere om stillingen.

Rekruttering af Supportchef

Virksomhed: Confidential

Erfaren og selvkørende supportchef til markedsledende virksomhed i vækst.

Har du erfaring med at drive Kundesupportområdet? Brænder du for og har stor erfaring med personaleledelse og forandringsledelse? Ønsker du at være en del af en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Så har du nu mulighed for at blive en del af et engageret team i en markedsledende virksomhed.

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn og HR kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der travlt i virksomheden. Virksomheden arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre eksisterende løsninger og have de rette ressourcer. Til at understøtte ekspansionen er der brug for dig, der har erfaring med ekstern kundeservice og drift.

Vi søger en erfaren personaleleder, som også har erfaring med at drive tunge processer og procesoptimering til at understøtte udviklingen af kundesupportområdet og vores medarbejdere. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ITIL, LEAN og diverse Service level agreements.

Direktøren for det aktuelle område fortæller:

”Som supportchef vil du møde en travl hverdag og muligheden for at gøre en kæmpe forskel. Supporten har et godt samarbejde både internt i egen gruppe og med deres værdikæde. Det er medarbejdere, som er specialister, som kærer meget om deres arbejde og så har de altid plads til smil og grin”.

Du vil referere til områdets direktør, og du får ansvaret for et kundesupport team bestående af 8 konsulenter, som er superbrugere i systemerne og som har forskellige kompetencer og erfaringsniveauer.

I jobbet som Supportchef skal du

  • Navigere i et omfattende område med interne såvel som eksterne interessenter
  • Videreudvikle medarbejdere og drive forandringsledelse
  • Drive tunge processer og procesoptimering
  • Tale og skrive engelsk og dansk

Personlige og faglige kvalifikationer

Vi forventer, at du har en kommerciel uddannelse på minimum bachelorniveau, fx HA, cand.merc. eller HD. Du er en dygtig og selvkørende leder, som har stor erfaring med at udvikle medarbejdere. Du har arbejdet med kundesupport og komplicerede processer i en årrække og derigennem fået et bredt kendskab til procesoptimering og sætte kunden i centrum. Du er robust og en god samarbejdspartner med gode kommunikationsevner.

Du tilbydes

Du får en spændende lederstilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdssted i Allerød med mulighed for også at arbejde hjemmefra.

Du får mulighed for at gøre brug af fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening.

Shortlist rekruttering til fortrolig virksomhed - Secret Search

Om Confidential

Igangværende rekruttering

Shortlist tror på individuel dialog frem for lange skriverier, som ingen alligevel læser. Du behøver derfor ikke at spilde din tid på en motiveret ansøgning. Interesseret i jobbet? Ring eller connect med os på LinkedIn - ellers skal vi nok finde dig og indlede dialog, såfremt du er den helt rigtige til jobbet.
Shorlist - The Talent Acquisition Company Logo

Om Shortlist

Velkommen til Shortlist – det nye alternativ til det traditionelle rekrutteringsbureau og alm. jobopslag. Med afsæt i personlig 1-1 dialog er vores vision er at skabe en ny, bedre og mere tidssvarende måde at bygge bro mellem gode virksomheder med spændende jobmuligheder og topkvalificerede medarbejdere. For dig som kandidat betyder Shortlist en bedre, hurtigere og mere personlig proces, hvor vi sammen afsøger om muligheden er den rigtige for dig, uden unødig tidsspilde og adskillige fysiske møder med tredjepart.